Șerban Huidu se întoarce la Prima TV și prezintă, din nou, Cronica Cârcotașilor, după demisia Ioanei Petric: "Emisiunea se reface"

 Dumba Gabriela
.

Șerban Huidu va prezenta, din nou, Cronica Cârcotașilor după demisia Ioanei Petric. Prin urmare, Șerban Huidu se întoarce pe micul ecran, la Prima TV, începând de miercuri, 15 martie, de la ora 20.00, după ce în ultimii ani a făcut parte din zona de producție a emisiunii. Șerban Huidu este încântat de această schimbare și simte că emisiunea care a debutat acum 21 de ani se reface.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Petric, tânăra care a prezentat Cronica Cârcotașilor în ultimii ani, alături de Codruț Kegheș, a demisionat, iar la pupitrul emisiunii se va întoarce Șerban Huidu. Emisiunea a fost fondată acum 25 de ani de Șerban Huidu și Mihai Găinușă, acesta din urmă retrăgându-se din cauza unor neînțelegeri cu fostul său coleg de pupitru.

915a8132915a8132

Șerban Huidu va prezenta Cronica Cârcotașilor la Prima TV

Șerban Huidu, cel care a fondat, alături de Mihai Găinușă, Cronica Cârcotașilor, a vorbit despre decizia sa de a reveni la pupitrul uneia dintre cele mai longevive emisiuni din audiovizualul românesc.

„Decizia mea e o consecință a deciziei Ioanei, care a decis să ne părăsească. E un moment special, în care emisiunea se reface. Ea va crește oameni noi, într-un nou format. În locul Ioanei vom pune oameni noi, vom pune la punct întreaga transformare a emisiunii. Nu știu cât ne va lua, dar va dura ceva timp!', a spus Șerban Huidu pentru Playtech Știri.

Șerban Huidu a reamintit cu acest prilej și „promisiunea' făcută în vara anului 2021, când a decis să se retragă în spatele camerelor de luat vederi.

„Când m-am decis să mă retrag, am și precizat că voi reveni atunci când va fi iar nevoie de mine. Din păcate, chiar e nevoie de mine, așa că îmi voi ține promisiunea făcută. Însă, lumea trebuie să știe clar că nu am părăsit niciodată emisiunea mea favorită. Am fost mereu în spatele camerelor de televiziune, alături de colegii mei!', a mai declarat Huidu.

Citește și: Radu Andrei Tudor de la TVR va deveni tată! Cum a primit vestea

Citește și: Vica Blochina l-a ales pe Cristi Borcea ca fiind bărbatul perfect pentru ea: „Este cel mai plătitor…'

Citește și: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache și a celor care-l critică: „Oamenii nefericiți încearcă să-mi dea sfaturi'

Șerban Huidu: „Cronica Cârcotașilor va fi copilul meu de suflet și la 65 de ani”

Șerban Huidu este „tăticul' acestei emisiuni, care a debutat în urmă cu 25 de ani. Mai întâi, pe undele radio, fiindcă Huidu lucra la radio, în acel moment, iar mai apoi și pe micile ecrane.

„Această emisiune este copilul meu de suflet. Nu am cum să nu recunosc asta! Suntem de 25 de ani împreună. Ca atare, e primul meu nou-născut, într-un fel! Iar unui copil continui să-i spui astfel, să fii atașat de el, la orice vârstă. Și dacă voi ajunge la 90 de ani, 'Cronica Cârcotașilor' va fi copilul meu de suflet și la 65 de ani! La orice vârstă, copilului tău îi spui tot la fel, fiindcă nimic nu se schimbă', a mai spus Șerban Huidu.

Ce schimbări vor fi la Cronica Cârcotașilor după demisia Ioanei Petric și revenirea lui Șerban Huidu

Șerban Huidu anunță schimbări în structura emisiunii, acolo unde greul va cădea pe el, dar și pe celebrul lui partener, Codruț Kegheș „Dezbrăcatu'.

„Va mai exista o singură Bebelușă, pentru moment, care va face ceva surprinzător, ușor diferit față de ce se aștepta de la ea. Cu timpul, vom decide ce schimbări vor mai interveni! Le vom face însă atunci când vom fi siguri că avem o decizie bună, pe placul tuturor!', a mai adăugat Huidu.

Cronica Cârcotaşilor rezistă la TV de 23 de ani

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe TV la Prima TV, cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la pupitrul emisiunii. Show-ul a funcţionat în această formulă până în 2010-2011. Şerbani Huidu a suferit un accident la schi, la finalul lui 2010. În primăvara lui 2011, în locul lui Huidu, alături de Mihai Găinuşă, a intrat Oana Ioniţă.

Huidu s-a întors apoi la prezententarea emisiunii. În toamna lui 2011, după ce a fost implicat într-un accident auto, Şerban Huidu a ieşit de pe post, dar a rămas producător al Cronicii. Noua formulă de prezentare: Mihai Găinuşă – Codruţ Kegheş, „Dezbrăcatu”.

În 2014, Mihai Găinuşă a plecat de la Cronica Cărcotaşilor. În următorul sezon, Şerban Huidu a revenit la prezentare, alături de Kegheş şi de Ioana Petric. Timp de doi ani a făcut parte din emisiune şi actorul Alex Bogdan (2014-2016).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton