Șerban Huidu și Mihai Găinușă, încă rivali după 7 ani! Cum i-a afectat despărțirea pe plan financiar

 Oana Pantazi
.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au format ani de zile un cuplu de succes pe micul ecran, unde au prezentat împreună Cronica Cârcotașilor. Odată cu despărțirea s-a cam dus și faima, după ce amândoi au pornit pe cont propriu. Și veniturile s-au subțiat pe măsură…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au fost unul dintre cele mai carismatice cupluri din televiziune în anii 2000. Cronica cârcotașilor înregistra la vremea respectivă audiențe incredibile, dar după despărțirea celor doi lucrurile nu au mai stat la fel.

Ulterior, formatul ce-i are ca prezentatori pe Șerban Huidu, Ioana Petric și Codruț Kegheș nu s-a mai bucurat de aceleași audiențe-record. Deși au trecut 7 ani de la despărțirea dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă, cei doi foști prieteni și colegi au păstrat doar o relație de rivalitate, întrecându-se acum în audiențe la radio…

serban-huidu-mihai-gainusa-cronica-carcotasilor-1serban-huidu-mihai-gainusa-cronica-carcotasilor-1

Mihai Găinușă a rămas fără firmă

După despărțirea de colegul său, Mihai Găinușă nu a mai înregistrat același succes de unul singur, acesta lichidându-și firma de producție încă din anul 2016, an în care mai mult a pierdut decât a câștigat, cu o cifră de afaceri de 13.400 lei și un profit negativ de 195.000 lei, scrie Wowbiz. Înainte de a se despărți însă de colegul său de emisiune, firma sa înregistra venituri de peste 1 milion de lei pe an, dovadă că separarea dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă a creat prejudicii financiare notabile. Și nici pentru Șerban Huidu lucrurile nu au fost prea roz!

Pentru Găinușă nici încercarea de a pune pe roate o afacere în turism – cu o pensiune aflată la Cheia – nu a dat roade, iar acum, în perioada pandemiei, cu siguranță lucrurile nu stau prea bine…

Citește și: Alexandra Stan și Dorian Popa au fost iubiți în liceu: „Cu el a fost primul meu sărut”

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, primele declarații după ce s-a întors în România: „Riscam să ajung în scaun cu rotile”

Citește și: Bianca Drăgușanu, chemată la Parchet. A depus declarații împotriva lui Alex Bodi, în dosarul cu bătaia

Citește și: Andreea Antonescu, noua concurentă Survivor? Cântăreața o înlocuiește pe Alexandra Stan

Șerban Huidu, firmă cu datorii

Nic pentru Șerban Huidu lucrurile nu au stat mai bine după despărțirea de Mihai Găinușă, și firma sa înregistrând pierderi. Spre deosebire de colegul său de emisiune, lucrurile nu au stat la fel de dramatic pentru prezentator, în 2014 afacerile sale reducându-se la jumătate – de la 5,5 la 2,2 milioane lei. Pe parcurs, omul de televiziune și-a mai revenit însă, în ultimii 6 ani cifra de afaceri a firmei sale depășind 13,5 milioane lei, iar ultimul profit net declarat fiind de 400.000, mai scrie sursa citată. Acum doi ani însă, la ultimul bilanț, Șerban Huidu avea 8 angajați și datorii de 1,1 milioane lei pe firmă.

Ce au avut de împărțit Șerban Huidu și Mihai Găinușă

Deși nici acum nu sunt clare motivele despărțirii dintre Mihai Găinușă și Șerban Huidu, se pare că decizia despărțirii a venit în urma nemulțumirilor lui Găinușă, care ar fi fost deranjat de faptul că nu-i erau recunoscute meritele. Din p[cate, dei doi foști colegi și prieteni nu-și mai vorbesc din 2015.

„Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul. Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect', a spus Mihai Găinușă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton