„Nu cred povestea asta cu muncă, muncă, niciodată pauză”. Șerban Huidu pleacă în vacanță câte 3 luni pe an. Ce spune despre colegii din mass-media

 Dumba Gabriela
.

Șerban Huidu pleacă în vacanță câte 3 luni pe an. Șerban Huidu se respectă și nu există vară să nu plece în vacanță, iar în unii ani și-a luat chiar și trei luni de pauză. Fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor spune că a avut un an în care a zburat de 29 de ori, în altul de 27, și susține că trebuie să te mai și odihnești pentru a da randament mai bun la locul de muncă, dar a fi și mai fericit în viața personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Șerban Huidu pleacă în vacanță câte 3 luni pe an. Încă de pe vremea când lucra în radio, iar mai apoi la „Cronica Cârcotașilor', Șerban Huidu a știut cum să-și gestioneze timpul astfel încât să aibă parte nu de una, ci de mai multe vacanțe pe an.

huidu-si-cronicahuidu-si-cronica

Șerban Huidu pleacă în vacanță câte 3 luni pe an

După ce mai bine de 20 de ani a prezentat „Cronica Cârcotașilor', Șerban Huidu a decis că nu mai vrea să apară pe micul ecran în calitate de prezentator și să se mute în spatele camerelor de filmat, în postura de producător al show-ului care l-a consacrat.

Nu pentru că a obosit, ci pentru că este de părere că a demonstrat ce a avut de demonstrat în media și că este timpul să facă loc și pentru alții.

„Cred că am stricat un pic această sintagmă a oamenilor care sunt în media. Întotdeauna, chiar și în culmile gloriei, vara aveam o pauză de două sau trei luni. Din iunie până în septembrie. Chiar și la radio, unde trebuia să fii în fiecare zi, vara făceam niște proiecte speciale sau mergeam pur și simplu în vacanță. N-am ratat nicio vacanță în anii ăștia, niciuna. Nici cu copiii mei, nici cu soția', a mărturisit Șerban Huidu pentru pentru ego.ro, completând că nici nu crede că ar fi putut funcționa altfel în toți acești 20 de ani de micul ecran.

Citește și:Vica Blochina, motivul pentru care a acceptat să meargă la Survivor România 2023:’Pe bani mulți’

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apelat la un terapeut de cuplu, la începutul relației:„Am fost și în punctul în care unul a zis: nu mai pot, nu mai vreau’ / EXCLUSIV

Citește și: Văduva lui Dan Spătaru primește semne de la regretatul artist, la 18 ani după decesul lui:’Eu nu credeam, până nu mi s-a întâmplat’ / EXCLUSIV

„Eu nu cred povestea asta cu muncă, muncă, muncă, niciodată pauză. Nu e chiar așa', a mai declarat Șerban Huidu.

Ce spune despre colegii din media

Șerban Huidu nu doar că a plecat în fiecare an în vacanță, dar cele mai multe dintre concediile lui se întindeau chiar și pe perioade lungi de timp, de câteva luni.

„Nu știu să-ți zic cine își mai ia vacanță așa lungă, dar atunci când filmezi o emisiune, între sezoane cam așa se întâmplă. Avem foarte multă experiență, schimbăm ce este de schimbat din mers, nu este o problemă cu organizarea de la un sezon la altul.

Nu mai trebuie să lucrezi tot anul pentru o emisiune. Crede-mă că există timp și pentru vacanță: iarna la munte, și vara la mare. Nu am fost niciodată adeptul acestei zicale cum că „muncă, muncă, muncă, niciodată piua', a mai spus producătorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor'.

Șerban Huidu, un împătimit al zborurilor cu avionul

Șerban Huidu și-a transformat multe dintre vacanțe în potențiale materiale de difuzare pe micul ecran.

„La anul o să vedeți probabil. La 25 de ani de Prima TV, nu știu exact cele 19 emisiuni din Cronica Cârcotașilor în Europa, care au fost emisiuni incipiente din punctul ăsta de vedere, al travelingului TV. Am filmat în foarte multe orașe, în timp foarte scurt. Într-un an am avut 27 de zboruri și în altul 29, dar pe de altă parte, una peste alta, a fost o experiență plăcută', a mai povestit Șerban Huidu pentru EGO.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton