Șerban Huidu, despre revenirea lui Mihai Găinușă la TV: "Alegerea sa nu ma interesează..."

 Raiciu Adriana
.

Șerban Huidu, despre revenirea lui Mihai Găinușă la TV. Nu-și mai vorbesc din 2015, însă Șerban Huidu a oferit primele declarații după revenirea lui Mihai Găinușă în televiziune. Ce declarații a făcut prezentatorul de televiziune despre fostul lui coleg, dar și ce spune despre posibilitatea de a accepta un nou proiect pe micile ecrane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Găinușă revine în televiziune după o pauză de 7 ani. Fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor a semnat contractul cu un post de televiziune și va prezenta o emisiune de satiră, alături de Oana Paraschiv, pe Canalul 33.

cronica-carcotasilor-1cronica-carcotasilor-1

O să fie o emisiune de satiră, în care comentăm, eu și colega Oana Paraschiv, de la matinal, câteva știri ale săptămânii. De la noi și de la alții. Majoritatea sunt din online. Dar mai vizăm și fauna din televiziuni, aberațiile din site-urile de știri și ciudățeniile de pe TikTok‘, a explicat Mihai Găinușă.

Citește și: Mihai Găinușă revine la TV, după o pauză de 7 ani. Ce emisiune va prezenta:”Vizăm și fauna din televiziuni”

Citește și: Șerban Huidu a vrut să se împace cu Mihai Găinușă:'L-am sunat de cel puțin zece ori, dar…'

Citește și: Ce legătură a avut Leonard Miron cu Securitatea, pe vremea lui Ceaușescu:„A fost recrutat pentru…’

Citește și: Iulia Albu, reacție neașteptată la adresa iubitei lui Mihai Albu:„Doamna pare o persoană…’. Creatorul de pantofi are planuri de căsătorie

Șerban Huidu, despre revenirea lui  Mihai Găinușă la TV

La puțin timp de la aflarea veștii, Șerban Huidu a avut o primă reacție, contactat fiind de jurnaliști. Vedeta a ținut să-l felicite pe fostul coleg, însă nu a părut prea surprins de alegerea luată de Găinușă.

„Dacă a decis să facă acest pas, atunci bravo lui! Fiecare face ce vrea și ce știe cel mai bine că e mai potrivit pentru el! Îi urez mult succes!', a sunat declarația lui Șerban Huidu pentru playtech.ro pe tema întoarcerii fostului său coleg pe micile ecrane.

Totodată, Șerban Huidu a mai ținut să precizeze că decizia luată de finul lui nu va avea niciun efect asupra propriului statut.

„Personal, alegerea sa nu mă interesează. Și nici nu mă determină să reflectez mai mult ca altădată dacă să mă întorc sau nu pe micile ecrane. Am făcut un pas în spate și asta rămâne hotărârea mea și în prezent', a mai spus Șerban Huidu, potrivit sursei citate anterior.

Ce spune despre revenirea în televiziune

Cât despre revenirea în televiziune, fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor spune că nu a închis această ușă, deci nu se știe niciodată când poate apărea vreo ofertă.

„Nu am închis ușa televiziunii. Tot în lumea ei lucrez. Nu știu dacă voi revine pe micile ecrane. Asta e altceva! Și nici nu pot oferi o perioadă de timp anume sau procente legate de șansele ca acest lucru să se întâmple cândva!', a încheiat Șerban Huidu.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton