Şerban Copoţ şi-a sărbătorit băiatul cel mic

 Florentina Liutic
.

Alexandru, fiul cel mic al lui Şerban Copoţ, a împlinit 6 luni, iar micuţul a fost sărbătorit de familie şi de naşi. Petrecerea a avut loc în curtea casei din Bucureşti, iar Şerban şi-a răsfaţat musafirii cu preparate gătite chiar de el.

serban-copot-familie1

„Am pregătit calcan la grătar, iar soția mea a avut grijă ca tortul să fie cu adevărat delicios', povestește Șerban Copoț. Acesta a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare alături de întreaga familie.

Astăzi (n.r. ieri) împlinim 6 luni! Puiul meu cel mic este sărbătorit astăzi! Nu îmi dau seama cum a zburat timpul, dar se pare că devii un băiat pe cinste: vesel, curios și dulce de se topesc toate fetele după zâmbetul tău', a scris artistul în dreptul imaginii.

serban-copot-tedi-pisoi1

Si pentru Tedi, fiul cel mare al artistului, a fost o zi speciala, el având de ieri un motan. „De ziua lui Alex am adoptat un motan. Ne-am trezit cu el în curte săraca, rătăcit, flămând, iar Tedi ne-a rugat sa îl adoptăm pentru că vrea să aibă și el pisoiul lui. I-a pus numele, provizoriu cred, Frunzuliţă', spune artistul.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton