Șerban Copoț, prima declarație după moartea tatălui: "Mi-a fost tare greu"

 Pirvu Cristina
.

Șerban Copoț  a avut prima reacție după ce tatăl său a decedat în cursul săptămânii trecute. Artistul a fost foarte discret și a păstrat tăcerea referitor la acest eveniment trist din familia lor. Iată că acum a scris un mesaj emoționant în mediul online prin intermediul căruia i-a sfătuit pe toți să își prețuiască părinții. 

Vestea tristă a fost făcută publică săptămâna trecută chiar de către colegul de la Antena 1, Dan Capatos. La Xtra Night Show prezentatorul i-a transmis sincere regrete lui Șerban pentru pierderea suferită. Iată că acum Șerban Copoț spune că a trecut printr-o perioadă foarte grea atât pentru el, cât și pentru restul familiei.

De asemenea, el îi îndeamnă pe toți să prețuiască familiile pe care le au, așa cum și el își iubește frații, mama.

„Suntem 4 frați. Eu sunt cel mai mic. 
4 copii crescuți cu drag de părinți. Săptămâna asta ne-am luat rămas bun de la tata. Mi-a fost tare greu dar mi-am reamintit cât de mult mă mândresc cu familia mea. Îi iubesc și îi voi iubi etern. Prețuiți-va părințîi cât ii aveți aproape. Noi o mai avem doar pe mama.
P.S. Am stat offline pentru că așa am considerat eu că trebuie să fac. Am primit sute de mesaje în urmă scăpării în presă a acestui necaz care mi-a lovit familia. Va mulțumesc mult pentru mesajele de încurajare! #familie👨‍👩‍👦‍👦”, a scris el în mediul online.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton