Șerban Copoț, de la rock alternativ la muzică lăutărească!

 Oana Pantazi
.

Aflat pentru a treia oară printre protagoniștii show-ului „Te cunosc de undeva”, Șerban Copoț a dovedit încă o dată că nicio provocare nu e prea grea pentru el, de data aceasta artistul imitând o cunoscută interpretă de muzică lăutărească.

 

De-a lungul timpului, Șerban a intrat în pielea a numeroase personaje, fiind pe rând Tarkan, Bryan Addams, Jim Morrison, Robbie Williams, Uddi, dar și Corina Chiriac, Kylie Minogue, Rafaella Carra sau Laura Lavric. Dacă pentru rolurile masculine efortul a fost mai mic, dar deloc de neglijat, travestiurile l-au obligat pe artist să se supună unei adevărate torturi.

 

serban-copot

 

Șerban s-a lăsat machiat, epilat, a trebuit să poarte peruci, corsete, pantofi cu toc și, nu în ultimul rând, de cele mai multe ori să execute coregrafii complicate alături de trupa de balet. Și pentru că a făcut furori de fiecare dată în roluri de femeie, ruleta i-a mai făcut o surpriză – Șerban a trebuit să interpreteze rolul unei cunoscute interprete de muzică lăutărească: Tita Bărbulescu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ASYHulHFueU

Cunoscut publicului ca solist al trupei Animal X, Șerban a abordat la începuturile carierei sale stilul dance, iar mai apoi a trecut la rock alternativ. De aici și până la muzica lăutărească e cale lungă, iar artistul, care nu a cântat niciodată acest gen, a fost destul de dezamăgit la început de alegerea ruletei. Spre amuzamentul colegilor săi și spre deliciul publicului și al juriului, Șerban a urcat pe scenă într-o rochie de seară lungă, plină de paiete și de pietre „prețioase”, cu perucă și diademă, așa cum îi stă bine unei cântărețe de muzică de petrecere, și a cântat, cu taraful, melodia „Am o nevastă frumoasă”. La cât de bine s-a descurcat, mai mult ca sigur Șerban ar putea aborda cu succes orice gen muzical.

 

Oana Pantazi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton