Semifinaliști Românii au Talent. Cine sunt concurenții care au primit Golden Buzz

 Oana Pantazi
.

Semifinaliști Românii au talent. Opt concurenți au primit până acum de la jurați Golden Buzz și au intrat direct în semifinala concursului. Iată cine sunt norocoșii care vor scăpa de emoții până în finala competiției!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Opt semifinaliști Românii au talent au scăpat de o parte din emoții după ce au primit Golden Buzz de la cei patru jurați, dar și de la Smiley și Pavel Bartoș. Butonul de Golden Buzz poate fi apăsat de două ori de către fiecare jurat, iar cei doi prezentatori au și ei drept de vot. Drept urmare, în semifinală vor fi trimiși 10 concurenți.

Iată cine sunt norocoșii care au fost trimiși direct în semifinală, în sezonul 11!

Filip-Cioc1Filip-Cioc1

Semifinalişti Românii au talent. Filip Cioc

Primul concurent trimis direct în semifinală este Filip cioc, un puști care l-a impresionat pe Florin Călinescu. În final, vocea sa specială a contat mai mult decât faptul că are probleme de sănătate, iar juratul a apăsat Golden Buzz, trimițându-l direct in semifinală.

„Văd cu ochiul drept destul de mult ca să mă descurc. Iar cu ochiul stâng nu la fel de mult. Muzica îmi alină supărarea”, spunea Filip Cioc.

Semifinalişti Românii au talent. Rareş Trufea

Pe Rareș Ionel Trufea, adolescent din Vaslui, Smiley și Pavel Bartoș l-au trimis direct în semifinală. Tânărul, care spera la trei de DA, suficienți pentru a trece în etapa următoare, a fost surprins cu un Golden Buzz, reușind să impresioneze totți jurații cu vocea sa.

'Rareș a cântat superb! Mai aveam puțin și eu voiam să apăs acest buton. M-a impresionat interpretarea lui matură. Este exact cum îmi doresc eu să aud cântăreții din ziua de astăzi', a mărturisit Andra, impresionată.

Semifinalişti Românii au talent. Remi Martin

Remi Martin, un acrobat cu origini franceze stabilit în Germania, i-a determinat pe Smiley și Pavel Bartoș să apese pentru a doua oară butonul auriu. Tânărul acrobat a uimit jurații cu numărul său spectaculos, iar cei doi prezentatori l-au trimis direct în semifinală.

'Pentru mine bucuria este că am duc numărul direct în semifinală și că îl mai vedem o dată', a spus Smiley.

'Omul a fost incredibil, făcea totul cu atâta ușurință cu o expresivitate incredibilă', l-a completat Pavel Bartoș.

Citește și: Cine este Ruslana Krutas, contorsionista de la Românii au talent. Alexandra Dinu i-a dat Golden Buzz

Citește și: Cine este Daria Batschi, „fata cu harpa”, de la Românii au Talent. A primit Golden Buzz de la Andi Moisescu

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent: „Am pornit într-o călătorie de meditație”. EXCLUSIV

Citește și: Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc de la Românii au Talent. Andra i-a dat Golden Buzz

Semifinalişti Românii au talent. Gim

Printre cei 8 semifinaliști la Românii au talent se numără și Gim, pe numele său din buletin Ion Mihai Ghințan, un rapper super talentat. Tânărul are și o poveste impresionantă de viață, el crescând la casa de copii și fiind obligat să-și ia soarta în propriile mâini încă de la o vârstă fragedă.

Piesa rap, compusă de el, l-a impresionat pe Florin Călinescu, juratul dându-i tânărului artist un Golden Buzz.

'Este unul dintre concurenții care au șanse mari să câștige Românii au Talent, sezonul ăsta pentru că zgândăre această coardă emoțională și fiecare dintre noi s-a lovit de multe ori în viață de nedreptatea asta și îl vedem pe el un fel de purtător de drapel. E un fel de ambasador al luptei noastre cu dreptatea', a spus Andi Moisescu.

Semifinalişti Românii au talent. Daria Batschi

Un număr neașteptat, cel al Dariei Batschi, a reuișit să-l ia prin surprindere pe Andi Moisescu, acesta apăsând butonul de Golden Buzz. Daria a avut un număr spectaculos, interpretând o piesă la harpă cu deosebită măiestrie.

'Sunt foarte emoționată, nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo, sunt total pe altă planetă. Nu am idee dacă a fost real ce s-a întâmplat sau dacă doar am visat. Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat, e totul în ceață. M-am emoționat, dar emoționat e puțin spus, doar că nu îmi găsesc cuvintele. Înseamnă foarte mult, mereu mi-am dorit să ajung pe oscenă mare și să se întâmple un lucru mare. E prima mea experiență de genul ăsta ți sunt foarte uimită și mândră de mine', a spus Daria, care își dorește să devină solistă și profesoară de harpă.

Semifinalişti Românii au talent. Ana-Maria Mărgean

Unul dintre cele mai spectaculoase, dar și mai amuzante momente a fost cel al Dariei Mărgean, care și-a arătat demonstrat talentul de ventriloc pe scena Românii au talent. Vocea ei incredibilă și faptul că momentul ei a fost de departe cel mai bun de acest gen au făcut-o pe Andra să apese Golden Buzz. De asemenea, și Smiley a fost extrem de impresionat de prestația puștoaicei.

'Ana, îți doresc să câștigi Românii au Talent și să ajungi la nivel mondial cunoscută pentru că eu nu am văzut așa ceva și sunt bucuros că am prins numărul ăsta din față și am scaun în primul rând la primul tâu spectacol de nivel național', a spus Smiley.

Semifinalişti Românii au talent. Ruslana Krutas

Deși, de-a lungul timpului, pe scena Românii au talent au fost nenumărate numere de contorsionism, Ruslana Krutas a reușit să-i uimească pe jurați cu prestația ei incredibilă. alexandra Dinu nu a mai stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu, trimițând-o pe concurentă direct în semifinală.

„La un moment dat nu mai înţelegeam nimic, unde e capul, unde sunt picioarele, a fost o nebunie curată şi culmea, cele mai dificile poziţii, cele mai inimaginabile în care tu ca spectator simţi durere doar privind, chipul ei apărea aşa cu un zâmbet cât toată faţa şi nu era un zâmbet forţat, crispat ci era relaxată şi naturală. Chiar cred că Ruslana e un fenomen al naturii. Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată”, a declarat Alexandra Dinu.

Semifinalişti Românii au talent. Art of Robots

Deși muzica primează în preferințele tuturor, iată că cel de-al optulea Golden Buzz a fost primit de dansul robotic executat de către trupa Art of Robots. butonul a fost dat, cu delegație, de către Smiley, în numele lui andi Moisescu, aflat acasă în acea perioadă, bolnav de coronavirus.

„Nu ne aşteptam să primim butonul auriu, nu credeam că suntem aşa buni, dar cum au spus, cred că i-am impresionat şi suntem foarte fericiţi. Noi suntem abia formaţi şi nu credeam că vom fi la acest nivel. Am muncit mult, am sacrificat mult ore în şir, ore în care am exersat, departe de familii. Am avut destule necazuri prin familii din cauza dansului. În perioada pandemiei nu am câştigat bani, pentru că eram pasionaţi doar de dans. În această seară, am demonstrat familiilor noastre şi celor care nu au avut încredere în noi. Credem că am demonstrat că putem fi un exemplu şi că dansul te poate duce la un alt nivel”, au spus fabuloșii dansatori după ce au primit Golden Buzz.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton