Selly, amendat de Poliție, după ziua de naștere! A încălcat regulile de pandemie la petrecerea cu maneliști

 Oana Pantazi
.

Vloggerul Selly a fost amendat de Poliție, după ce, în plină pandemie, și-a sărbătorit ziua de naștere cu mai mulți invitați, pe ritmuri de manele, în plină pandemie. Oamenii legii i-au făcut tânărului care a împlinit 20 de ani un „cadou” consistent…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Selly, pe numele său din buletin Andrei Șelaru, a fost amendat de Poliție după ce a postat în online niște filmulețe de la ziua sa de naștere din care reieșea că nu a respectat regulile impuse de pandemie.

Cine-este-Selly-4Cine-este-Selly-4

Petrecere cu manele și mulți invitați în pandemie

Vloggerul a postat respectivele filmulețe la scurt timp după petrecere, iar oamenii legii s-au autosesizat și i-au făcut un cadou pe care nu o să-l uite prea curând…

În imaginile postate de vlogger se vede că la eveniment au participat mai multe persoane, printre care și celebrul manelist Tzancă Uraganu, cu toate că în acestă perioadă petrecerile private sunt interzise.

„La mulţi ani pentru Selly al nostru, a spus manelistul, care i-a dedicat vloggerului piesa „Sunt Johnny Nebunu', cântată în cor de toți invitații la petrecere.

Citește și: Cătălin Măruță, totul despre experiența COVID-19: „Nu ne-am putut feri de boală”. Cum au reacționat copiii / EXCLUSIV

Citește și: Gabriel Dorobanțu, declarații dureroase după ce a avut COVID-19: „Mi-a fost afectat tot trupul”

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Selly, amendat de Poliție cu o sumă usturătoare

După publicarea videourilor, Poliția s-a autosesizat, iar din filmări oamenii legii au reușit să identifice trei persoane, printre care și pe Andrei Șelaru, pe care le-au amendat cu 15 mii de lei, conform Libertatea, care citează surse din anturajul vloggerului.

Ulterior, Poliția a emis un comunicat în care se menționează că s-a intervenit la un eveniment privat la care au participat mai mult de 20 de persoane, unde invitații nu au respectat regulile de protecție impuse de autorități în contextul pandemiei. Nu au fost purtate măști și nici nu s-a respectat distanțarea socială, drept urmare Selly a fost amendat de poliție cu o sumă usturătoare.

„La data de 28 februarie, polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală', se arată în comunicatul Poliției, potrivit Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton