Sebastian de la Insula Iubirii, după ce a aflat că iubita lui, Cristina, s-a despărțit de el: "Mă simțeam vinovat..."

 Raiciu Adriana
.

Sebastian de la Insula Iubirii, după ce a aflat că iubita lui, Cristina, s-a despărțit de el. În cel de-al 10 episod de la Insula Iubirii, Sebastian a văzut imaginile cu iubita lui, Cristina, care îi spunea că nu-și mai dorește să formeze un cuplu cu el. Iată cum a reacționat concurentul după ce a auzit mesajul transmis de partenera lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cinci cupluri au pășit la Insula Iubirii cu un singur gând: acela de a-și testa relația. Însă, nici bine nu a început emisiunea, că anumiți concurenți au căzut în plasa ispitelor. Cristina a decis să pună punct relației cu Sebastian, după ce a confirmat că se simte atrasă de Bogdan.

0-30-3

Seara trecută, Sebastian a văzut imaginile cu partenera lui și a izbucnit în lacrimi când a aflat care este dorința Cristinei. Iată și primele declarații făcute de concurentul de la Insula Iubirii despre situația actuală!

Citește și: Ce decizie a luat Cristina de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut iubitul cu ispita în baie:”Îi ofer libertatea de a…”

Citește și: Cine este Cristina, concurentă la Insula Iubirii.E medic stomatolog

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express:Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA!de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Sebastian de la Insula Iubirii, după ce a aflat că iubita lui, Cristina, s-a despărțit de el

Sebastian de la Insula Iubirii a izbucnit în lacrimi după ce a văzut imaginile cu iubita lui Cristina. Concurentul chiar a precizat faptul că nu ar avea nimic să îi spună, însă și-ar dori să o strângă tare în brațe.

În continuare, acesta a mai adăugat faptul că încă există sentimente între ei și nu înțelege de ce au ajuns în acest punct.

”Asta e iubirea sub o altă formă, în care am stat și față de care nu am regrete. Dacă ar fi lângă mine nu i-aș spune nimic, aș strânge-o tare în brațe. Tind să cred că mă iubește foarte tare și acest lucru nu se va schimba niciodată. Ceea ce am văzut este real, ceea ce este real, este plăcut. Nu îmi doresc și nu o să-mi doresc niciodată un om fals lângă mine.

Draga mea, Cristina, este un om de excepție, mereu sincer, echilibrat. Mie nu mi-a lipsit aproape nimic lângă ea, am simțit că am găsit o femeie lângă care pot să mă așez. Voi regândi anumite aspecte. Mă simțeam vinovat cumva că am dezvoltat atașament față de o altă femeie aici și mă bucur că e ceva reciproc, nu personal”, a declarat Sebastian la Insula Iubirii.

Ce a spus Cristina despre relația cu Sebastian

După mai multe discuții purtate cu ispitele, Cristina și-a dat seama că relația cu Sebastian nu este ceea ce-și dorește. Astfel, a decis să pună punct povestei de iubire și să se focuseze pe sentimentele pe care le are pentru Bogdan.

”Din discuțiile pe care le-am avut cu băieții mi-am dat seama că nu este cea mai perfectă relație pe care mi-o doresc. Cumva am pus mai presus nevoile lui Sebastian și m-am lăsat pe mine pe locul doi. Faptul că noi doi suntem în etape diferite ale vieții noastre și din moment ce a apărut atracție față de un alt bărbat.

Până acum n-am fost pusă în această situație și nici nu credeam vreodată că o să fiu, dar au apărut incertitudinile nu aș dori să țin un bărbat pe loc și nu aș dori nici eu să stau pe loc și din moment ce a apărut atracție față de o altă persoană.

Cumva iubirea pe care o am pentru Sebastian nu știu dacă într-adevăr este iubire adevărată într-un cuplu sau este o astfel de iubire.”este masajul transmis de Cristina pentru Sebastian.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton