Seară în stil italian

 Florentina Liutic
.

A devenit deja traditie ca in fiecare toamna vedetele sa aiba parte de o seara speciala la petrecerea de lansare a colectiei toamna-iarna Stefanel.

 

Invitatii au admirat noua colectie in cadrul unui cocktail party in stil italian si au putut interactiona cu filosofia brand-ului nu doar prin tinutele propuse, ci si prin intermediul invitatului special, Carlo Stefanel.

 

Cum petrecere fara muzica nu exista, Maria Radu a fost cea responsabila cu distractia. Si i-a reusit de minune, din moment ce vedete ca Anca Serea, Andreea Raicu sau Sore au avut zambetul pe buze toata seara.

 

Brand-ul propune pentru acest sezon tricotaje în culori neutre, pulovere supradimensionate, imprimeul în dungi şi piese lejere din denim. Dacă unele dintre vedete au venit îmbrăcate în ţinutele lor favorite de la Stefanel, altfele au ales imediat piesele în care vor învesti în noul sezon răcoros.

 

Oana Popoiag

 

Anca LunguAnca Lungu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton