Sean Penn – O nouă poveste de dragoste la 56 de ani. Iubeşte o femeie cu 32 de ani mai tânără!

 Florentina Liutic
.

Sean Penn este din nou îndrăgostit, actorul trăind acum o poveste de dragoste cu Leila George, o tânără actrîţa de la Hollywood.  

 

Cei doi au fost surprinşi împreună în Los Angeles, dar şi în Hawai, iar gesturile de tandreţe nu au lăsat nicio urmă de îndoială: Sean şi Leila se iubesc în ciuda diferenţei mari de vârstă.

 

Ea are 24 de ani, fiind astfel cu 32 de ani mai mică decât Sean Penn, dar si cu 1 an mai mica decat Dylan, fata actorului, şi este fiica actorului Vincent DOnofrio, cu doar un an mai în vârstă decât Sean.

 

Leila a jucat alături de James Franco în filmul „Mother, May I  Sleep With Danger', iar povestea de dragoste cu Sean Penn îi va aduce cu siguranţa foartă multă expunere media. Ea va fi de asemenea pe afişul filmului „The Long Home' al aceluiaşi James Franco, lungmetraj în care vor juca Josh Hartnett şi Ashton Kutcher.

 

Sean Penn a fost căsătorit cu Madonna şi Robin Wright, cu care are şi doi copii, iar de curând a avut o relaţie cu Charlize Theron.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

sean-penn-si-leila-george1sean-penn-si-leila-george1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton