Se poartă și la case mai mari. Lady Gaga cântă la nunți!

 Oana Pantazi
.

Vara este o perioadă extrem de ocupată pentru artiști, deoarece cei mai mulți dintre ei își rotunjesc veniturile cântând la nunți și alte evenimente de familie. Chiar dacă unora nu le convine să se știe că prestează și pentru personaje mai dubioase, până la urmă banii nu au miros, iar asta o dovedește însăși Lady Gaga, o artistă cu un renume, dar și cu o avere considerabile.

 

E foarte greu de crezut că faimoasa Lady Gaga, o artistă a cărei avere depășește 275 de milioane de dolari și care nu mai are nevoie de mult de promovare, ar putea accepta să cânte la un eveniment de familie, chiar dacă nu vorbim de unul restrâns și nici de unul oarecare, însă, cu toate acestea, artista a făcut-o, și nu o dată! Recent, artista a cântat la nunta copiilor unor magnați ruși. Nu se știe care a fost motivul exact pentru care a acceptat – poate prietenia cu fina lui Vladimir Putin sau poate, pur și simplu, din motive „diplomatice' nu a putut refuza invitația potentaților ruși – cert e că Lady Gaga a fost guest star la o nuntă care a avut loc în weekendul trecut.

Citește și:

Ce le răspunde David Beckham celor care îl acuză că și-a sărutat pe buze fetița de 5 ani

 

Гаспар и Лола будьте вечно счастливы и вечно красивыми) #лучшаяпара #thebestwedding @gaspar_088 @reina_dolores

A post shared by Карапетян Артур Каренович (@drkarapetyan) on



Ce-i drept, locul de desfășurare a evenimentului a fost unul deosebit – este vorba despre Hollywoods Dolby Theatre, casa Oscarurilor, iar suma pe care au plătit-o fericiții socri pentru distracție s-a ridicat la 10 milioane de dolari. Evident, să fii invitat la o astfel de nuntă nu-i de  ici, de colo, astfel încât, în scurt timp, au început să circule pe internet zeci de filmulețe, în care Lady Gaga a fost surprinsă cântând, postate de invitați, care au vrut astfel să-și dea „check-in” la nunta anului, în care Lady Gaga a fost surprinsă cântând.

 

Congrats to the beautiful couple!!! @reina_dolores @gaspar_088 #jasonderulo #ladygaga #dolbytheatre ❤️

A post shared by Vita Mia Events (@vitamiaevents) on


Mireasa a fost Lolita Osmanova, fiica mogulului energiei Eldar Osmanov, iar mirele a fost Gaspar Avdolyan, fiul lui Albert Avdolyan, un mogul al telecomunicațiilor. Dacă menționăm că Avdolyan este unul dintre cei mai bogați businessmani din Rusia, cu o avere netă estimată la 750 de milioane de dolari în 2013, nu e deloc de mirare că doar florile au costat 500.000 de dolari și că pe invitați i-a delectat, între felurile de mâncare, Lady Gaga. Cu siguranță artistei nu i-a vârât nimeni hârtii de 100 de dolari în sutien, pentru dedicații, dar câteva bisuri tot o fi dat. Nu știm în ce au constat darurile primite de miri, însă prestația divei, din care vă invităm să urmăriți mici fragmente, a făcut toți banii.

 

 

#ladygaga #thebestwedding

A post shared by Карапетян Артур Каренович (@drkarapetyan) on

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton