Se lansează primul serial din România filmat cu telefonul mobil

 Adina Vilcea
.

Primul episod al singurului serial din România filmat integral cu telefonul mobil, O grămadă de caramele', va fi difuzat în premieră duminică, 17 septembrie, de la ora 18.00, la Antena 1. Din 18 septembrie, povestea continuă exclusiv la postul de televiziune Happy Channel.

Actori, ziariști, dar și membri ai echipei de producție au luat parte, joi, la evenimentul de lansare al trilogiei O grămadă de caramele', în cadrul căruia au văzut în avanpremieră primul episod din mini-seria Blestemul'.

Sunt foarte mândră de această distribuție, sunt foarte mândră de absolut toată echipa!', a spus Ruxandra Ion, la sfârșitul proiecției.

Mini-seria Blestemul', din trilogia O grămadă de caramele', va debuta duminică (17 septembrie), de la ora 18.00, atunci când veți putea urmări în premieră primul episod. Din 18 septembrie, povestea continuă la Happy Channel, de la ora 18.00, fiind difuzate primele două episoade.  Începând cu această dată, serialul filmat integral cu telefonul mobil va putea fi urmărit, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la postul de televiziune Happy Channel.

Cel mai așteptat serial al toamnei îi aduce în atenția publicului pe unii dintre cei mai talentați și îndrăgiți actori din România. Din distribuție fac parte: Carmen Tănase(buni Smaranda), Marian Râlea(Tănase Găleata zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu(Miruna Șerban), Vlad Gherman(Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleata), Alina Chivulescu(Nora Șerban), Ioana Ginghină(Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion(Geanni Morante), Andrei Aradits(George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu(Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela), Augustin Viziru(Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha(Radu), Mihai Bubu Cernea(Miky Goga), Tatiana Șelaru(Ema), Elisa Ciocan(Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu(Victoraș), VictorȚăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu), Elena Șeulean(Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

O grămadă de caramele' continuă povestea iSerialului Când mama nu-i acasă', iar modalitatea de înregistrare a rămas aceeași (se filmează integral cu telefonul mobill). Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, O grămadă de caramele' va fi difuzat, din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

Andreas PetrescuAndreas Petrescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton