Se afișează foarte rar împreună! Cum arată fratele Ginei Pistol și cât de mult seamănă cu prezentatoarea TV

 Cica Cristina
.

Pe Gina Pistol o știe toată lumea! A cucerit publicul definitiv în calitate de prezentatoare a reality-show-ului Asia Express și a emisiunii Chefi la cuțite. Puțini știu însă cum arată fratele Ginei Pistol, întrucât cei doi se afișează foarte rar împreună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gina Pistol are un frate de care a avut extrem de multă grijă încă din copilărie. Paul este mai mic cu 5 ani decât Gina, are 33 de ani și este apropiat de sora sa, numai că nu prea se afișează împreună.

Citește și: E Smiley pregătit să devină tată? A răspuns la această întrebare după 4 ani de relație cu Gina Pistol:„Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții'

„Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare’, a declarat Gina la un moment dat.

Gina a trecut prin momente dificile în copilărie

Puțini mai știu și că Gina Pistol nu a avut o copilărie ideală. Părinți ei s-au despărțit când ea și fratele ei erau încă mici. Au rămas în grija mamei lor, iar tatăl și-a refăcut viața, și-a întemeiat o altă familie, astfel că s-a mai deteriorat relația cu Gina și Paul.

Citește și: În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea lor de dragoste:”Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc!”

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta', a declarat într-un alt interviu Gina.

Gina Pistol: „L-am crescut pe fratele meu”

Cu altă ocazie, Gina a povestit că și-a iertat tatăl și că și-a crescut fratele într-un mod frumos, astăzi fiind un bărbat respectuos și modest. De asemenea, vedeta a ținut să precizeze cât de mult își dorește să devină mamă.

„Mie îmi este un pic teamă de responsabilitatea mare pe care o ai atunci când ești părinte, pentru că te gândești că viața unui suflet depinde de tine. (…). L-am crescut pe fratele meu, care e mai mic cu cinci ani – are mult prea mult bun simț și e un băiat mult prea bun pentru perioada asta. (…). Și mă gândesc că copiii mei ar fi la fel. Poate mi-e dat să fac un copil, doi sau poate, cine știe, mi-e dat să nu fac. Nu știu, dar, normal că undeva, în adâncul sufletului meu, îmi doresc. (…). Eu am crescut cu tata până la 6 ani, dar după el a plecat și și-a refăcut viața. (…). Pe tata l-am iertat și am început să nu-l mai judec', a mai dezvăluit iubita lui Smiley.

Sursa foto: Libertatea pentru femei, Instagram

Citește și: EXCLUSIV. Gina Pistol recunoaște, în premieră, că i-ar plăcea să fie concurent la Asia Express:”Sunt o persoană care se descurcă în situații limită!” / Cu cine ar merge în competiție

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton