Schimbări la Te cunosc de Undeva!, sezonul 19. Telespectatorii acordă Premiul de Popularitate: "Anunțul se va face chiar..."

 Oana Pantazi
.

Te cunosc de undeva!, sezonul 19 se anunță de departe unul dintre cele mai incendiare, dat fiind că au apărut schimbări atât în ceea ce privește componența juriului, cât și regulamentul de votare. Dacă juraților li se alătură acum și Mihai Petre, din acest sezon publicul de acasă își va putea alege favoriții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Au apărut schimbări de bun-augur la Te cunosc de undeva!, sezonul 19. Nu doar că numărul juraților crește, dar publicul de acasă își va putea vota favoriții, decizând astfel cine este cel mai popular cuplu din competiție. Este pentru prima oară când telespectatorii acestui show vor avea ocazia de a-și vota preferații, așadar nu este exclus să avem parte de multe surprize neașteptate.

316412572_5709934059100565_1244145333844659843_n-copy-copy316412572_5709934059100565_1244145333844659843_n-copy-copy

Ce schimbări s-au produs la Te cunosc de undeva!, sezonul 19

Sâmbăta aceasta, de la ora 20, așteptarea va lua sfârșit – fanii emisiunii Te cunosc de undeva! vor face cunoștință cu echipele noului sezon, dar și cu o formulă nouă de juriu. Mai mult, din acest sezon, telespectatorii vor avea posibilitatea să desemneze prin vot cel mai popular cuplu de la Te cunosc de undeva!

Citește și: Andreea Bălan a vrut să se retragă de la America Express 2023: „Mi-a fost foarte greu. La televizor nu se vede…’

Citește și: „Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit. Cristina Ciobănașu este cea care și-a dorit despărțirea de Vlad Gherman

Citește și: De ce nu este extrădat Mario Iorgulescu din Italia, după condamnarea de 15 ani de închisoare cu executare. Ultima lui fotografie sfidează tot: „Viață minunată’

„Începând din acest sezon, venim cu o mare surpriză: Premiul de Popularitate, acordat de un juriu cu totul şi cu totul special – publicul de acasă. Aceştia pot vota transformarea favorită imediat după difuzarea galei la tv şi până sâmbăta următoare, pe vot.a1.ro sau în aplicaţia Antena 1, ce poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va fi desemnată câştigătoarea premiului de popularitate, iar anunţul se va face chiar în marea finală a acestui sezon', a dezvăluit Pepe.

Mihai Petre, noul jurat la Te cunosc de undeva!

Din acest sezon, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva! în calitate de jurat permanent. Alături de Ozana Barabancea, care va puncta transformările din punct de vedere vocal, Cristi Iacob, care jurizează actoria, Andreea Bălan coregrafia şi Aurelian Temişan întreg show-ul, Mihai Petre va nota în primul rând respectarea detaliilor din referinţă:

„Voi fi atent la detaliile din referinţă, la cât de bine sunt ele respectate, însă nu mă voi limita doar la asta. Sigur că, ţinând cont de expertiza mea în dans, voi analiza şi cât de în detaliu se respectă şi pe acest culoar referinţa’, a precizat juratul, completând: „Colegii m-au primit foarte bine şi apreciez mult asta, am simţit o chimie foarte bună încă de când am venit prima oară la Te cunosc de undeva!, iar asta e foarte important când alegi să intri într-un proiect nou. După primele filmări, pot spune cu mâna pe inimă că dinamica la masa juriului e una foarte bună!’.

Cine sunt concurenții Te cunosc de undeva!, Sezonul 19

Pe 1 aprilie, la ora 20, fanii Te cunosc de undeva!, vor avea parte de un debut de sezon incendiar. Concurenții care au acceptat provocarea de a urca pe scena „Te cunosc de undeva' sunt: Emilian și WRS, Damian Drăghici și iubita sa, Cristina, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae, Misha și AMNA.

Opt cupluri de artişti vor intra în spectaculosul show al transformărilor, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă. Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs şi Emilian, câştigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la Antena 1, ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, dar CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock sunt echipele ce promit un spectacol inedit la Antena 1.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton