Schimbări la Românii au Talent, sezonul 11. Cum s-a modificat formatul emisiunii, din cauza pandemiei

 Laciu Andreea
.

În această seară, 5 februarie 2021, începe noul sezon Românii au Talent, cu numărul 11. De data aceasta, din cauza pandemiei, echipa de producători a emisiunii au decis să facă opt schimbări față de edițiile anterioare. Printre acestea se numără și prezența publicului doar online, distanțarea juraților, precum și testările săptămânale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sezonul 11 se anunță a fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Însă, de departe cea mai mare surpriză a acestui sezon, este modificarea în componența juriului.

Românii sunt pregătiți să savureze momente spectaculoase, comentariile savuroase ale juraților, dar și să admire talentul concurenților. Din păcate, pandemia a întârziat mult producția pentru sezonul 11, dar acum echipa este pregătită să ne ofere niște ediții fabuloase. Cei patru jurați din acest sezon sunt Andi Moisescu, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andra.

andi-moisescu-2andi-moisescu-2

Schimbări la Românii au Talent, sezonul 11

Filmările pentru preselecțiile sezonului 11 au avut loc în octombrie și au durat 4 săptămâni. Reprezentanții PRO TV au declarat că acestea se desfășurau în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, iar testarea întregii echipe avea loc vinerea. Din păcate, Andi Moisescu a fost depistat pozitiv la jumătatea perioadei de filmări. Atunci, locul lui a fost luat temporar de Smiley, anunță click.ro.

Toată echipa poartă măști de protecție, iar unii au chiar și viziere. Singurii care nu poartă mască sunt Smiley, Pavel Bartoș, precum și cei patru jurați. Noi concurenți nu au mai purtat mască, însă treceau printr-un triaj epidemiologic, la intrare. Au stat la distanță mare de jurați. Grupurile numeroase nu au mai trecut pe lângă Pavel Bartoș și Smiley, ci au ajuns direct pe scenă.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Narcis Ianău după Românii au talent: „Am fost hărțuit doar pentru că eram diferit'

Citește și: Antonia și-a schimbat look-ul radical, pentru un pictorial exclusiv VIVA! Cum arată cu breton și părul scurt

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală: „Cred în căsătorie'/ EXCLUSIV

Cum se vor difuza emisiunile din cauza pandemiei

Cei care i-au însoțit până acum pe concurenți, nu au mai putut sta alături de prezentatori, au fost nevoiți să aștepte într-un studio separat, acolo unde erau filmați. Publicul nu va mai fi prezent în sală, nu vom mai putea auzi aplauzele fanilor. „În spatele celor patru jurați este un ecran mare pe care se văd oameni obișnuiți care urmăresc spectacolul online, de acasă. Nu mai vezi publicul, dar îl simți', au dezvăluit surse din PRO TV.

Și la masa juriului au avut loc o serie de schimbări. Acum, Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu au primit fiecare câte un golden buzz, la fel ca și cei doi prezentatori. Nici jurații nu mai au voie să îi îmbrățișeze pe câștigătorii Golden Buzz. „Fiecare își va trăi bucuria în spațiul lui, ceea ce va fi o mare provocare. Să nu uităm că «Românii au talent» este un show cu foarte multă interacțiune. Dar… emoția se va trăi altfel, la alt nivel', au mai spus reprezentanții emisiunii.

Când se difuzează Românii au Talent, sezonul 11

Emisiunea se va difuza de două ori pe săptămână, vineri și luni, începând cu ora 20.30. „Până acum, sărbătoream finalul de săptămână delectându-ne cu un spectacol, lunea fiind zi de muncă. Noi venim acum să arătăm că săptămâna poate începe cu aceeași stare de bine. În aceste condiții, vom avea un număr dublu de concurenți. Sunt români care au lucrat ani în șir în străinătate și care acum, forțați de pandemie, au revenit în țară și s-au putut înscrie în concurs'.  

„Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu. După 11 sezoane, suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă', a declarat Smiley.

„Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show', a adăugat colegul Pavel Bartoș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton