Scene fierbinți la Ferma! Ioana Filimon și Jorge au făcut baie împreună

 Stamen Diana
.

Situație neașteptată la Ferma, emisiunea de la ProTV. Ioana Filimon și Jorge au fost filmați în timp ce făceau baie împreună. Nu doar camerele de filmat i-au surprins, ci și colegii de la emisiune. Cei doi au uitat de toată lumea și au făcut gestul neașteptat.

Ioana Filimon și Jorge de la Ferma au fost surprinși în timp ce făceau baie împreună, iar ea îl spăla pe cap. Mai mult de atât, fosta Miss îi făcea și masaj și a acceptat toate propunerile vedetei. Imaginile sunt de-a dreptul neașteptate, mai ales că Jorge are o soție și trei copii acasă. Cât despre câştigătoarea titlului Miss România din anul 2016, ea nu are nicio obligație, iar acasă nu o așteaptă niciun iubit.

Cătălin Moroșanu a rămas fără cuvinte atunci când i-a văzut pe cei doi în acele ipostaze în cadă. „Băi, ăştia chiar fac baie împreună. Să-i vezi pe amândoi aşa… ea în costum de baie, el cu tatuajele alea”, le-a spus luptătorul bulversat colegilor de cameră.

Ioana Filimon purta un costum de baie foarte sexy, iar cu siguranță aceasta i-a atras atenția lui Jorge. Celor doi nu li s-a părut nimic ieșit din comun și au și uitat că sunt filmați.

Citește și: Florin Pastramă de la Ferma îşi doreşte cu ardoare o familie. Concurentul nu are tot ce a visat

Citește și: Scandal la 'Ferma'! Brigitte Năstase a acuzat-o pe Claudia Pavel:'Soțul meu m-a înșelat cu ea!'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton