Scarlett Johansson a născut un băiat: „Îl iubim foarte mult”

 Lăstun Ana Maria
.

Scarlett Johansson a născut, în mare secret, un băiețel. După luni bune în care și-a ținut sarcina ascunsă și la scurt timp după ce a dezvăluit că este însărcinată, vedeta a adus deja pe lume cel de-al doilea copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Colin Jost, partenerul lui Scarlett Johansson, a anunțat că vedeta a născut un băiețel, pe nume Cosmo. Cei doi au ținut sarcina ascunsă luni bune, chiar dacă actrița a avut numeroase apariții publice odată cu lansarea filmului „Black Widow'. La începutul lunii iulie, presa de peste ocean specula faptul că Scarlett Johansson ar putea fi însărcinată, iar Colin Jost a confirmat sarcina în urmă cu doar o săptămână.

Citește și: Scarlett Johansson, însărcinată a doua oară! Soțul ei a făcut anunțul

Citește și: Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară! Cine este norocosul și cum a fost nunta lor

Citește și: Antrenorii lui Scarlett Johansson recomandă ciocolata înainte de sală

Citește și: Scarlett Johansson – Cele mai frumoase apariţii. Super galerie foto!

„Vom avea un copil, e o mare bucurie', a dezvăluit partenerul lui Scarlett Johansson, în timp ce sursele spuneau: „Scarlett este însărcinată, dar a ținut totul ascuns. A încercat să fie foarte discretă, să nu iasă în evidență.' Cei doi s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut, după o relație de trei ani. Iată că Scarlett Johansson a născut, devenind astfel mămică pentru a doua oară.

scarlett-johanson-a-nascut-1scarlett-johanson-a-nascut-1

Scarlett Johansson a născut

La doar câteva zile după ce soțul lui Scarlett Johansson a confirmat sarcina, vedeta a și născut. Mai mult decât atât, Colin Jost a dezvăluit că au devenit părinții unui băiețel și, în cadrul anunțului, i-a rugat pe fani să le respecte intimitatea. Ulterior, co-prezentatorul emisiunii la care lucrează comediantul a fost surprins de atitudinea internauților care și-au dorit cu ardoare să afle mai multe detalii despre nașterea micuțului.

„Ok, Ok, a născut (n.r.- Scarlett Johansson). Îl cheamă Cosmi, îl iubim foarte mult. Am aprecia dacă ne-ați respecta intimitatea', a scris Colin Jost, pe rețelele de socializare.

„E ceva să fii obsedat cu adulți străini pe care îi admiri, dar… cu un bebeluș? Oceanele mor și voi scrieți despre bebelușul unui om? Ce e în neregulă cu voi', le-a scris Michael Che internauților care au asaltat cu întrebări.

Cum a reușit Scarlett Johansson să își ascundă sarcina mai bine de 8 luni

Vedeta este la a treia căsnicie, înainte de Colin Jost fiind împreună cu Ryan Reynolds, vreme de 3 ani și cu jurnalistul Romain Duriac, tot timp de trei ani. Scarlett Johansson are o fetiță împreună cu ultimul ei soț, pe Rose Dorothy Duriac, în vârstă de 6 ani. Vedeta i-a dat în judecată pe cei de la Disney, pentru că au publicat filmul „Black Widow' pe platforma de streaming înainte să îl lanseze în cinematografe.

Mai mult decât atât, deși a avut numeroase apariții pentru promovarea peliculei pe care nu doar că a produs-o, dar în care a jucat și rolul principal, vedeta a încercat să își ascundă sarcina. Scarlett Johansson a încercat să își programeze toate interviurile pe diverse platforme online, iar acum a născut și rămâne de văzut ce se va întâmpla.

„Nu a avut foarte multe interviuri sau evenimente pentru promovarea „Black Widow', ceea ce e surprinzător din moment ce e o lansare extrem de importantă pentru Marvel/Disney, iar ea e și protagonistul și producătorul executiv', dezvăluiau sursele din anturajul vedetei, pentru Page Six.

Sursa FOTO: Hepta, Instagram & Page Six.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton