Scandalul se ascute între Oana Radu și Bianca Rus la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Sper ca aceste acuzații să le poți susține în instanță!"

 Oana Pantazi
.

Oana Radu și Bianca Rus vor fi, azi, din nou protagonistele unui scandal de proporții în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Iată ce au să-și reproșeze de data asta cele două concurente!

Platoul „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a transformat, de ceva vreme, într-un teatru de război, unde concurentele au, fiecare, ceva de împărțit cu rivalele lor. Cele mai vocale sunt însă, în ultimul timp Oana Radu și Bianca Rus, care-și aduc acuzații grele.

Totul a degenerat în momentul în care Bianca Rus și-a acuzat colega că nu recunoaște că ar avea un balon în stomac, acesta fiind și motivul datorită căruia slăbește atât de repede. Deranjată că îi strică imaginea, dar și afacerea (Oana își vinde programul de slăbit pe internet), artista a ironizat-o pe colega ei, dar a și atenționat-o că afirmațiile ei vor avea repercusiuni.

În această seară, la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Oana Radu și Bianca Rus o vor lua de la capăt pe aceeași temă, conform wowbiz.ro, cele două începând un adevărat război al declarațiilor.

„În continuare ești pe ultimul loc!”

Totul ar fi pornit după ce Bianca Rus a surprins-o pe Oana Radu mâncând biscuiți în culise. „Sunt oameni care te acuză că nu ai slăbit cu dieta, ci că ai slabit cu !', a provocat-o aceasta, arătând proba incriminatoare.

'O să discutăm legal si sper ca aceste acuzații să le poți sustine în instanță (…) Poți să ai zile de , poți să ai cheat-meal-uri, pot să fac ce vreau cu viața mea!', a replicat Oana Radu.

Și cum Bianca Rus i-a desființat ținuta colegei sale, Oana i-a atras atenția că nu este înmăsură să comenteze.

„În continuare ești pe ultimul loc. Eu zic să te concentrezi pe haine și să nu te mai intereseze câți biscuiți bag eu… în . Vezi de concurs, de asta ești aici! Câștigi sau nu, puțin mă interesează', a concluzionat artista.

Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton