Scandalul dintre Florin Salam și familia fostei soții ia amploare. Cumnatul lui l-a amenințat grav, cu moartea: „E ultima zi a lui”

 Lupescu Anca
.

Este scandal de proporții între Florin Salam și familia fostei sale soții, Fănica. După ce fosta lui soacră a spus despre el că își bătea soția răposată, acum, cumnatul lui îl amenință. 

Florin Albu, cumnatul manelistului, a spus într-un live pe pagina de Facebook că nu are de gând să ascundă toate ilegalitățile pe care le-a comis pentru Florin Salam. Chiar dacă asta ar însemna să plătească și el pentru aceste fapte. Mai mult, cumnatul artistului l-a amenințat cu moartea, spunându-i că va ajunge lângă sora lui, Ștefania. 

'Ai auzit ce melodie e? Ai auzit ce a spus? Orice om, oricine ar fi, are o ultimă zi! Asta e ziua (ultima, n. red.) lui Florin Salam, a lui Fabian și a lui soră-sa! (…) Eu nu pot să îi mai spun cumnat, niciodată în viața mea. Că a făcut rău copiilor mei! (…) Dacă Florin Salam e lângă tine (vorbește, în live pe Facebook cu un cunoscut comun de-al manelistului și de-al său, n. red.) spune-i așa: Eu sunt Gâlă, cumnatul lui, fostul cumnat al lui, ți-l pun lângă Fănica.', a spus fratele Fănicăi în live, potrivit Spynews.ro

Amenințările au continuat la adresa lui Florin Salam. 

'De luni încolo, începe războiul, numai adevăruri. O să îl distrug', a mai spus el, vizibil afectat de subtanțele alcoolice consumate.

salam-4salam-4

Mama și fratele Fănicăi, prima soție a manelistului, care a murit în urmă cu 11 ani, spun că manelistul nu s-ar fi purtat atât de frumos cu Ștefania pe cât se credea, ba chiar ar fi și agresat-o fizic și verbal în repetate rânduri. Pe lângă toate aceste, membrii familiei Fănicăi sunt de părere că cineva din anturajul lui Salam s-ar face vinovat de moartea femeii, dar și că artistul ar fi știut de boala soției sale, însă a ținut acest lucru ascuns de toată lumea.

Fiica lui Florin Salam, Betty, i-a luat apărarea tatălui său. 

„Avem cea mai frumoasă familie. Tatăl meu este un om atât de calm… Orice artist are nebunia lui. El ne-a fost întodeauna alături. De la el am tot ce e mai frumos. A muncit și muncește pentru a ne face nouă un viitor frumos', a afirmat Betty Salam.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton