Scandal de proporții la Survivor. Emil Rengle și CRBL s-au "războit" cu un coleg: "Atâta prefăcătorie"

 Dumitrache Laura
.

Scandal de proporții la Survivor România 2022. Se pare că tensiunile în echipa Faimoșilor sunt departe de a se finaliza. Ediția de luni, 31 ianuarie 2022 a adus în prim-plan un nou scandal. Chiar dacă au câștigat duminică jocul pentru recompensă, discuțiile dintre membrii echipei Faimoșilor continuă să apară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Încă de la începutul noului sezon Survivor România 2022, între concurenții din echipa Faimoșilor au intervenit anumite discuții aprinse. Înainte de a fi eliminată, Andreea Tonciu a fost implicată în mai multe scandaluri cu cei din echipa Faimoșilor. De această dată, discuțiile au intervenit între EMil Rengle, CRBL și TJ Miles.

Emil Rengle Survivor 2022Emil Rengle Survivor 2022

Războinicii și Faimoșii au luptat din răsputeri pentru a câștiga un coș de legume proaspete. După ce au condus mai mult de jumătate de joc, Faimoșii au fost egalați la scorul de 9 la 9, așa că Alex Delea și Elena Matei au fost cei doi Războinici care au luptat împotriva Laurei Giurcanu și a lui Tj Miles. Faimoșii au sărbătorit o nouă victorie în jocul pentru recompensă.

Citește și: Cum a reacționat iubitul Laurei Giurcanu când a văzut imaginile cu ea și TJ Miles, la Survivor: „Știe cum e ea!”

Citește și: Andreea Tonciu, acuzații grave pentru CRBL, după eliminarea de la Survivor:„E un bădăran, mai avea puțin și mă bătea'

Citește și: Anamaria Prodan s-a pozat în dormitor, într-un costum de baie minuscul

Citește și: Rihanna este însărcinată cu A$AP Rocky.Primele imagini cu burtica de gravidă

Scandal de proporții la Survivor România 2022, cu Emil Rengle și CRBL

În ediția de luni a emisiunii Survivor România 2022, a avut loc un nou scandal între Faimoși. De această dată, protagoniștii au fost Emil Rengle, CRBL și Tj Miles. Primii doi s-au declarat deranjați de faptul că TJ Miles este o persoană încrezută și că are aere de superioritate față de ceilalți coechipieri. „La mine s-a umplut paharul când am vazut această prefactorie. Nu pot fi altfel decât sa traiesc momentul. Din păcate TJ trebuie să învețe o lecție, din păcate el s-a pus pe un piedestal și se uită de sus la absolut toți de aici', a spus Rengle. De asemenea, Zmărăndescu și-a spus și el părere în această situație. 'Te crezi buricul pământului! E rău sa suferi de ego!'

Elena Chiriac a vorbit și ea despre comportamentul lui TJ Miles, fiind de părere că acesta ar trebui să fie mai modest. „Este un exces de ego la TJ, din ce am văzut eu. Ce așteptam de la jungla asta și ce speram și ce am văzut la restul a fost: Mă, să-ți iasă toate fițele alea de faimos din cap, că mamă cine ești acasă, câți urmăritori ai. Câți bani ai făcut tu. Nu boss, aici suntem la Survivor și aici am venit să luptăm cot la cot unul pentru celălalt. Pentru echipă, să câștigăm, să mâncăm și să rupem pământul ăla acolo', a mai adăugat și Elena Chiriac.

Ce spune Laura Giurcanu despre scandalul dintre coechipierii săi

În urmă cu câteva zile, apropierea dintre Laura Giurcanu și TJ Miles a stârnit multe semne de întrebare, atât în rândul concurenților de la Survivor România, cât și în rândul telespectatorilor. În ediția de luni, 31 ianuarie, Laura Giurcanu și TJ Miles au făcut echipă la ștafeta Survivor, unde au adus punct câștigător pentru echipa Faimoșilor.

În ceea ce privește scandalul dintre EMil Rengle, CRBL și TJ Miles, Laura a declarat că ea este o „victimă' în toată această situație. Mai mult, vedeta a declarat că ceilalți coechipieri au ignorat-o, deși a adus punctul câștigător. Eu am fost doar o victimă colaterală, un om care a adus un punct valoros, dar care a fost total ignorat…'

Faimoșii au câștigat jocul de recompensă

Faimoșii au câștigat jocul de recompensă, fiind extrem de fericiți. În cea de-a doua confruntare a serii, într-un joc scurt, concurenții au luptat pentru o felie de tort de ciocolată pentru fiecare. Într-un meci în care scorul a fost deschis de Otilia Bilionera și închis de Rengle, echipa Faimoșilor a câștigat cu 5 la 2 și au câștigat desertul.

Săptămâna trecută, Andreea Tonciu care a făcut parte din echipa Faimoșilor a fost eliminată în urma voturilor telespectatorilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu a fost descalificată din motive medicale. Xonia a fost prima concurentă de la Survivor România 2022 care a părăsit competiția.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton