Scandal monstru între Mircea Badea și Dorian Popa. Prezentatorul Tv s-a enervat la culme: ”Trebuie să îl bage la pușcărie”

 Lupescu Anca
.

Mircea Badea a comentat ironic o filmare în care Dorian Popa cânta la o petrece. Prezentatorul Tv a ironizat felul neglijent în care cântărețul se afla în mijlocul publicului, fără a respecta niciun fel de măsură de restricție pentru a împiedica răspândirea virusului COVID-19, spunând că ar trebui arestat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mircea Badea îl vrea pe Dorian Popa la închisoare

Mircea Badea nu s-a putut abține și a comentat totul în direct, la Antena 3. Prezentatorul TV a făcut comentarii ironice despre situație, susținând că oamenii legii ar trebui să se sesizeze, iar artistul să meargă după gratii!

'Eu mi-am început ziua văzând că Dorian Popa a 'ghiorlăit'. Că a 'ghiorlăit' e clar. Că s-a dus acolo, la o petrecere, un majorat, la Craiova, unde nu s-au respectat regulile, e adevărat. Că el 'ghiorlăie', este clar! Dar câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta? Trebuie să îl bage! Nu ai cum! Trebuie să îl bage la pușcărie!', a zis Micea Badea.

Mircea Badea a luat în derâdere atitudinea autorităților, spunând că din cauza oamenilor precum Dorian Popa crește numărul de cazuri în România sau, mai degrabă, din cauza 'ghiorlanilor', așa cum l-a intitulat prezentatorul TV pe cântăreț.

'Din cauza ghorlanilor, crește numărul de infectări. Bun, poate crește din cauza ghiorlanilor.', a adăugat el.

„Ultima dată am văzut că sunt 100 de doctori, de specialiști de la Galați care sunt infectați. 100! Doctorii ăia s-au infectat tot de la ghiorlăială? Adică au fost la Vama Veche sau ceva? Nu cred! E totuși cam ciudat! Sigur, nu am spus ceva rău despre specialiști, dar e totuși foarte ciudat la 4 luni de pandemie, să mai ai într-un singur loc 100 de doctori infectați. Adică asta s-a întâmplat la toată lumea, atunci, în prima lună', a declarat Mircea Badea. 

Mircea Badea: vă cer iertare

'Atunci când greșesc, eu recunosc! Am greșit, cred că am spus niște lucruri care puteau fi interpretate la adresa specialiștilor, foarte des invocați, pe toate canalele de televiziune. Dacă te uiți la talk show-uri, vine vorba despre specialiști. Ei știu cel mai bine, ei decid și pe ei trebuie să îi ascultăm. Sigur, întotdeauna este vorba despre specialiștii din România! Niciodată din orice altă parte.

images-2-5images-2-5

Cred că am spus lucruri pentru care chiar vă cer iertare și le cer și lor pentru că nu mă doare gura, care ar fi putut fi interpretate ca fiind negative. Vreau să vă spun că aici am greșit', a spus Mircea Badea ulterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton