Scandal la pomana lui Petrică Mîțu Stoian, între familia și prietenii regretatului artist: "Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm"

 Oana Pantazi
.

La un an de la moartea Petrică Mîțu Stoian și prietenii artistului îi fac pomană separat. Tensiunile sunt accentuate și de conflictul iscat între familia artistului și impresarul acestuia, Doru Gușman, pe care sora artistului dezvăluie că îl va da în judecată pentru a recupera partea de moștenire care consideră că se cuvine familiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 6 noiembie 2021, Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață în urma unui tratament post-COVID, însă nici la un an relația dintre familia și prietenii artistului nu s-a îmbunătățit, ba dimpotrivă – aceștia urmând să-i facă pomană separat. Mai mult, Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluie că urmează să-l dea în judecată pe Doru Gușman, fostul impresar al fratelui ei.

petrica-mitu-stoian-4petrica-mitu-stoian-4

Scandal la pomana lui Petrică Mîțu Stoian, între familia și prietenii regretatului artist

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit că, la un an de la moartea artistului, pe 6 noiembrie, va avea loc o pomană în localitatea sa natală, Izverna, din județul Mehedinți, la Caiova urmând să aibă loc doar pomenirea la cimitir.

'O să organizăm pomana la țară, la noi. La Isverna vrem să facem pomana pentru Petrică, nu vom face la Craiova. La Craiova vom merge doar să pomenim, la cimitir, cu o zi înainte de a merge la țară. Facem pomana pentru Petrică la țară pentru că nu am făcut nimic acolo.

Doar la Craiova am făcut, dar acasă, acolo unde am crescut noi, nu. Și nu e frumos, trebuie să facem și acolo, să pomenim la casă, la cimitir la părinți', a dezvăluit, în exclusivitate, Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, pentru FANATIK.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea regretatului Petrică Mîțu Stoian:„Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea’

Citește și: Niculina Stoican, cu lacrimi în ochi astăzi, când ar fi fost ziua de nume a lui Petrică Mîțu Stoian:'Lucruri nevăzute ne-au legat'

Citește și: Constantin Enceanu nu și-a revenit după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. I-a păstrat mesajele și numărul de telefon:„Nu mi-a răspuns nimeni’

Citește și: Familia lui Petrică Mîțu Stoian, noi acuzații pentru impresarul artistului: „Când era bolnav, era târât la petreceri. Gușman și-a băgat toți banii în buzunar”

De altfel, la pomana din localitatea natală, spune sora artistului, va participa tot satul, dar sunt bineveniți toți cei care l-au îndrăgit și vor să-i aducă un ultim omagiu.

'Vom face pomană mare, cu toată lumea din sat, cu cine mai vine din afară, care i-au fost prieteni. Ne vom întâlni, eu cu nepoata și cu sora mea și vom pune la cale toate cele necesare. Facem în weekend-ul de dinainte de ziua de 6 noiembrie, într-o sâmbătă, să poată veni toată lumea.

Să vedem dacă facem într-o sâmbătă sau într-o duminică, în funcție de ce hotărăsc cei de la țară, de acolo, când pot să vină și ei. Că mai au și treabă, mai munca câmpului, mai cu oile la păscut, cu vacile', mai precizează sora cântărețului.

Familia lui Petrică Mîțu Stoian și prietenii artistului îi fac pomană separat

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit și că, la pomană la fratele ei nu îi va invita chiar pe toți colegii de breaslă ai artistului, mărturisind chiar că pe Constantin Enceanu este supărată. Mai mult, spune ea, o parte dintre apropiații fratelui ei au decis să facă pomană separat.

'Probabil îl vom invita și pe Alin, cel care era băiatul de suflet al lui Petrică, să vedem dacă o convingem pe nepoata, că ei nu prea îi convine. Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm, asta e clar, sunt supărată pe el că a vorbit prostii. Pe Doru Gușman să nu îl văd… Ăla face el pomană, știți, e concurență cu pomenile. Face el la Craiova, cu Enceanu, cu Steliana și cu ăia de acolo, acasă la ei.

Noi facem la țară, acolo unde s-a născut, că nu am făcut nimic acolo și așa se cade. Că el era din Isverna, nu din Craiova, chiar dacă a fost înmormântat acolo', a mai spus sora artistului pentru FANATIK.

Sora artistului îl dă în judecată pe fostul lui impresar

Din păcate, neînețelegerile nu se opresc aici, Maria Tărchilă dezvăluind și că are de gând să îl dea în judecată pe Doru Gușman, fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian, pentru recuperarea unor bunuri la care familia ar putea avea drepturi, dar și pentru drepturile de autor.

'O să îl dăm în judecată pe Doru Gușman. În chestiunea casei (vila din centrul Craiovei, n. red.) trebuie să ne lămurim, să vedem ce drepturi avem acolo. Acum ne chinuim să rezolvăm cu actele cu drepturile de autor. S-au apucat să facă spectacole cu numele lui și nu e voie', a mai spus sora artistului pentu sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton