Scandal la Insula Iubirii între două concurente. De la ce a pornit cearta

 Pirvu Cristina
.

Scandal la Insula Iubirii. Între două concurente care fac și au făcut parte din show s-au aprins spiritele. Acestea se pare că au avut lucruri de împărțit și și-au adresat cuvinte grele. Și-au adus chiar și acuze una alteia!

Emisiunea pare că fie un concurs pentru fetele care aleg să își testeze dragostea. Uită de multe ori că sunt la TV și dau frâu liber pasiunii, dar și cuvintelor…mai puțin plăcute.

Așa face că Diana Constantin, concurentă în sezonul 3,  a intrat recent în conflict cu Hanne de la „Insula iubirii', sezonul 4.  După ce Hannelore a menţionat-o pe brunetă, în emisiune, spunând că aceasta a mers în Thailanda pentru a se afirma, Diana a venit imediat cu replica și a postat un mesaj dur pe Facebook.

Hannelore și Bogdan, cuplu de la Insula Iubirii

Hannelore și Bogdan, cuplu de la Insula Iubirii

„Draga mea, Hannelore
Spre deosebire de tine, aşa nebună cum sunt, sunt şi sinceră. Când am participat la emisiune, nu am jucat vreun rol aşa cum o faci tu (poate vrei să fii actriţă) şi am avut un comportament constant, atât în faţa camerelor cât şi spatele acestora, iar asta spune multe despre o persoană. Măcar cu toata aceasta nebunie a mea, pe care o consider parte din farmecul meu personal, am fost onestă atâta cu mine cât şi cu cei din jurul meu şi mi-am dat frâu liber sentimentelor şi mi-am asumat alegerile făcute în cadrul emisiunii. Nu m-am ascuns şi am început să bârfesc crezând că nu-s pornite camerele, aşa ca tine. Consider că se vede clar diferenţa uriaşă dintre noi. Se vede cine încearcă doar sa dea bine pe micile ecrane şi cine a fost naturală, a spus lucrurilor pe nume fără vreun resentiment asumându-şi că va fi judecată.?', este mesajul transmis de Diana Constantin pe contul de socializare.

Hannelore e atrasă de ispita Andy

Andi și Hannelore au avut parte de multe întâlniri private. Cei doi au învățat un dans thailandez, iar privirile dintre ei seamănă cu cele ale adolescenților îndrăgostiți.

Hannelore pare să lupte tot mai mult cu sentimentele pe care le are și atracția dintre cei doi devine tot mai evidentă. Privirile lungi, atingerile în care se ascund mici urme de flirt și vorbitul din priviri îi cam dau de gol pe cei doi.

https://www.youtube.com/watch?v=_hEXT5Bt2b0

Foto: Colaj, PR, Captură TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton