Scandal la "Chefi la cuţite"! Un alt concurent l-a atacat şi l-a jignit pe câştigătorul Munti

 Pirvu Cristina
.

Imediat după aflarea câştigătoului sezonul 6 „Chefi la cuţite”, au apărut o serie de controverse. Un concurent din echipa rivală l-a atacat pe învingător.  

Chef Cătălin Scărlătescu a avut doi finalişti în sezonul şase Chefi la cuţite, pe Maria, cuţitul lui de aur, şi pe Andrei. Spera ca unul dintre ei să fie învingător. Nu a fost aşa însă, Munti, din echipa lui Chef Sorin Bontea, a câştigat.

Munti şi-a ales în echipă cei mai buni concurenţi, cei care au luptat alături de el. Slviu a fost mâna lui dreaptă, despre el scria presa acum câteva zile că ar fi câştigat.

Maria, din echipa adversă, îl vede pe Silviu câştigător, nu pe Munti. Ea crede că învingătorul a reuşit să câştige marea finală cu ajutorul echipei.

„Bravo, Silviu! Eşti câştigător! Munca mea a fost ce trebuie, da, cu nişte neprofesionişti. Le mulţumesc! Sunte fericită de alegerea făcută! 

Prefer să pierd în modul acesta decât să câştig nemeritat.”, a spus Maria după aflarea câştigătorului.

Mihai Munteanu-Munti a câştigat „Chefi la cuţite', sezonul 6

Marea finală „Chefi la cuţite' sezonul şase şi-a desemnat câştigătorul. Mihai Munteanu-Munti a ieşit învingător.  Chef Sorin Bontea e mândru de cei doi concurenţi ai săi, Silviu şi Munti.

„Sunt bucătari foarte buni, au mers foarte bine. Nu știu dacă am avut până acum o asemenea finală.'. Pentru prima dată în șase sezoane, Florin Dumitrescu nu a avut nicio șansă la titlu, căci bucătarii săi au părăsit competiția chiar înainte de cea de-a treia probă, iar cuțitul său de aur, Silviu Nedelea, a jucat în semifinala în tunică albastră: „Pentru mine a fost greu sezonul acesta. A fost un sezon plin de lupte fizice, interioare. A fost totul ca în deviza noastră, a echipei roșii – până la sânge!'.

Pe Munti l-au compleşit emoţiile şi abia a făcut câteva declaraţii. Acesta e mândru de reuşita sa.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton