Scandal la Bravo, ai stil! Celebrities între Oana Radu și Bianca Rus: „Dar sexuț ați făcut?”

 Lupescu Anca
.
12790882-1044371502286353-3506782707432933220-n-112790882-1044371502286353-3506782707432933220-n-1

Oana Radu și Bianca Rus au avut o disputăpe platoul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Oana Radu a descusut-o pe Bianca Rus cu privire la relația acesteia cu Ștefan Farrell.

Citește și: Cine e iubitul Biancăi Rus de la „Bravo, ai stil! Celebrities” Cei doi și-au făcut în sfârșit publică relația


Bianca Rus s-a plâns în culise că bărbatul nu a sunat-o o zi întreagă. Moment în care Oana Radu a devenit curioasă și a început să o ia la întrebări pe colega ei de platou.


Momentul a continuat în timpul defilării, așa că profitând de ocazie, Oana a luat-o la întrebări pe Bianca privind relația ei cu Ștefan.

Citește și: Oana Radu a ironizat-o pe Bianca Rus la Bravo, ai stil! Celebrities! Comentariile artistei au stârnit hohote de râs în platou


„Eu am vrut să știu dacă sunt sau nu împreună și mi-a spus că nu, că sunt prieteni. Și acum eu știu că în viață trebuie să spui adevărul și am întrebat-o: „Bianca, este sau nu este iubitul tău?' A zis că da. Când i-am zis că îl cunosc a spus că sunt de fapt prieteni. După care am întrebat-o dacă s-au sărutat, a zis că sunt la început. Păi la început ce facem, mergem la biserică? La bibliotecă? Sărutat nu, sexuț nu, ce facem a început?”, a spus Oana Radu la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citește și: Un nou scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Andreea Tonciu și Bianca Rus și-au aruncat vorbe grele

Bianca Rus i-a răspuns Oanei, însă pare că se cam încurcă în declarații.


„Este un început de relație frumoasă în care nu vreau să se implice absolut nimeni. Mă interesează doar pe mine și el ce este între noi.

Pentru un început de relație nu-l pot numi „iubit'. Țin la el și îl consider prietenul meu. Când o să am sentimente de iubire, atunci o să-i spun „iubitule'.

Citește și: Cine este Bianca Rus de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Artista a slăbit 60 de kilograme!


Andreea Tonciu a intervenit și i-a amintit că i-a spus lui Ștefan „iubire'.
Bianca Rus: Păi i-am zis „iubire” că aşa îl alint eu, dar momentan nu avem sentimente unul pentru altul.


Andreea Tonciu: Dar vă jucaţi?
Bianca Rus: Ne mai şi jucăm, asta e treaba noastră ce facem, a replicat cântăreața.

Bianca Rus și Ștefan Farrell, bărbatul cu care s-a cuplat recent, sunt la începutul relației, dar lucrurile sunt deja destul de complicate între ei, după cum a recunoscut chiar el.

Citește și: Bianca Rus s-a făcut de tot râsul la Bravo, ai stil! Celebrities. Cătălin Botezatu a prezentat dovezile


„Eu l-am chemat la București pentru că voiam să îl văd. Nu a putut să rezolve ceva cu biletul de avion, l-am sunat nervoasă. Ideea e că e un băiat căruia îi place și nu îi place la televizor. După ce am publicat că suntem într-o relație, toată lumea a început să ne sune, de la toate televiziunile, de la toate ziarele. S-a speriat teribil și ne-am gândit îmreună să postăm ceva să ne lase în pace. Am vrut să anunțăm că nu mai suntem împreună ca să fim lăsați în pace. E o chestie de început. Dacă o să iasă, o să iasă. Dacă nu o să iasă, o să iasă cu altcineva', a povestit Bianca Rus despre Ștefan Farrell.


„Îl cunosc de ani de zile, de pe vremea când prezentam la Etno. Îmi trimitea flori, m-a cerut și de nevastă', a povestit Bianca Rus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton