Scandal între Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă. Şi-au aruncat cuvinte grele, apoi au sărit la bătaie

 Pirvu Cristina
.

Un scandal de proporţii a avut loc între Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă. Cei doi au îngreunat şi filmările show-ului din care făceau parte!

În 2018, Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă au acceptat propunerea şi au participat la emisiunea Șerifi de România. Au fost nevoiţi să petreacă 36 de zile în munţi.

Nu mult a durat şi în unitatea militară din Bucegi a izbucnit primul conflict. Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă s-au luat la ceartă, aruncându-şi vorbe grele și amenințări cu bătaia. Cei doi au dat peste cap filmările emisiunii „Şerifi de România'.

„Acum patru zile, Vlad şi Giani s-au certat rău de tot, ne-am speriat cu toţii. Erau amândoi foarte nervoşi, aşa că şi-au aruncat vorbe grele. Drăghia l-a făcut ţigan pe Giani, probabil pentru că e mai bruneţel, iar acesta a luat foc şi i-a trântit-o: l-a făcut mitocan şi încrezut. A trebuit să intervină bodyguarzii, pentru că amândoi făceau pe cocoşii şi voiau să se lovească', au povestit surse din anturajul concurenţilor pentru click.ro.

„Nu s-a filmat preţ de două zile mai nimic, căci Vlad şi Giani se tot certau, se ameninţau, nu mai voiau să facă ce le spune echipa de producţie. Sunt amândoi orgolioşi, nu şi-au cerut scuze sau să dea mâna, bărbăteşte. E tărăboi, sunt nebuni!', a continuat sursa.

Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, din nou la Exatlon

Cosmin Cernat, prezentatorul si comentatorul reality-ului prevede o batalie a titanilor. Le-a urmarit indeaproape evolutia celor doi in sezoanele precedente si spune ca, odata cu venirea lor, in aceasta combinatie, lupta va trece la un alt nivel. Cosmin Cernat e convins ca sosirea celor doi in Republica Dominicana va fi un castig pentru fiecare echipa, ambii avand calitati indubitabile de lider.

„Vladimir a incercat foarte mult si in primul sezon sa ii ajute pe colegii lui pe fiecare parte din traseu. E un tip inteligent care pune pret pe detalii si cred ca ii va ajuta foarte mult pe cei pe care ii va antrena. Giani are si experienta sezonului trecut, la nivel motivational este foarte bun. Isi protejeaza echipa si iese cu pieptul inainte in momentul in care se isca un conflict, ceea ce este foarte important pentru confortul emotional al oamenilor pe care ii antreneaza. Se anunta, si din punct de vedere al antrenorilor, o competitie foarte interesanta!', a declarat Cosmin Cernat.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton