Scandal între Steliana Sima și Gheorghe Turda: "Este mincinos, îmbârligător și parșiv"

 Oana Pantazi
.

Steliana Sima a avut, recent, o reacție neașteptată, artista de muzică populară făcând niște afirmații neașteptate despre Gheorghe Turda, în cadrul unei emisiuni TV. Iată ce o deranjează pe interpretă la colegul ei de breaslă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Steliana Sima are și ea ceva, se pare, de împărțit cu Gheorghe Turda, interpretul nefiind în ultima vreme ocolit de scandaluri. Nici nu s-a încheiat bine telenovela cu Nicoleta Voica, fosta lui iubită, că, iată, artistul a fost din nou atacat de o colegă de breaslă. Steliana Sima nu l-a menajat deloc pe interpret, ba, mai mult, l-a caracterizat cu vorbe extrem de dure într-o emisiune TV.

122707075_363024661481339_3823373792469138180_o122707075_363024661481339_3823373792469138180_o

Steliana Sima l-a desființat pe Gheorghe Turda

Aflată la emisiunea lui Cătălin Măruță, artista de muzică populară a fost invitată să facă față provocării „Spui tot sau îți ia gura foc”. Steliana Sima a ales să nu mănânce iute, așadar l-a caracterizat pe Gheorghe Turda fără să ezite ca fiind 'mincinos, parșiv și îmbârligător'. Ulterior, artista și-a motivat afirmațiile.

„Eram la Ansmblul Ciocârlia: eu, Mioara Velicu și Mioara Pitulice. Pe Mioara Velicu a făcut-o să plece până la urmă de acolo. El era șef și ne chema pe rând în birou. Îmi zicea mie: ‘Vezi că alea două te vorbesc de rău, tu ești tânără, nu știi’. Ne îmbârliga. Apoi o cheama pe Mioara. Și ei îi zicea la fel: ‘Vezi că Sima nu ți-e prietenă!’. Parșiv e că vrea să pară ceea ce nu e. Nu e cel imaculat, domnul general! E general în rezervă, a fost făcut dupa aceea, un fel de general. Știi cât m-a atacat cât am fost la Ciocârlia? Dacă îi spui acum, nu mai recunoaște. De ce nu a reabilitat el Rapsodia, că de acolo a mâncat? Aici a venit și și-a luat gradele. El trăiește din amintiri', a spus Steliana Sima la Măruță.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut: „Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică'/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei: „Mi-e dor de timpul petrecut împreună'

Citește și: Imagini înfiorătoare! Laurette are mâinile și picioarele distruse după ce a fost bătută în camera de hotel: „Bine că nu am murit’

Citește și: Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluiri la un an de la divorț. În ce relații este fostul fotbalist cu ea și cu copiii

Gheorghe Turda, reacție vehementă

După acuzațiile făcute de Steliana Sima în emisiune la Măruță, gheorghe Turda, vizibil deranjat, a luat atitudine, dându-i replica artistei.

„Nu are cu nimic dreptate în ceea ce a declarat și să nu mă pună să dau declarații despre ea și activitatea ei artistică. Nu intru în polemică cu ea, în loc să-mi mulțumească pentru că eu am pus-o la comanda Ansamblului Ciocârlia. N-am ce să comentez de bazaconiile pe care le-a declarat, minciuni! Eu i-am dat primul ei premiu, la Floarea de colț, nu știa nimeni de ea. M-am certat cu restul să-i dau ei marele premiu. Eu am pus-o la comanda în Ansamblul Ciocârlia pentru că eram șeful ei direct', a declarat Gheorghe Turda, pentru starpopular.ro.

De altfel, artistul a insinuat că Steliana Sima a avansat în carieră prin metode nu tocmai „ortodoxe”.

„Nu comentez cultura ei, relațiile ei și ce persoane au ajutat-o să ajungă în funcții de comandă, la Ciocârlia. Nu mă cobor la nivelul ei de percepere, inteligență și, mă rog, altele… Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești. Tot ce am făcut eu în Ansamblul Ciocârlia, a distrus ea și cu altcineva!', a mai spus Gheorghe Turda, conform sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton