Scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară, după ce artista i-ar fi furat o piesă: „Mă doare ficatul de câtă supărare am avut”

 Miniosu Alexandra
.

E scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară, după ce artista i-ar fi furat o piesă. Saxofonistul îi aduce acuzații neașteptate artistei și se declară extrem de supărat pe ea. Totul a început după ce cântăreața ar fi furat o melodie de la el, care ar fi fost compusă de tatăl lui. Iată cum i-ar fi răspuns șatena partenerului Claudiei Puican!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Se pare că între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară s-a iscat un scandal, după ce artista i-ar fi furat o piesă. Saxofonistul o acuză public pe cântăreață că ar fi furat o melodie de la el, ce ar fi fost compusă de celebrul lui tată. Aceasta ar fi fost lansată de șatenă în urmă cu patru zile, motiv pentru care partenerul Claudiei Puican e foarte supărat pe ea.

carmen-de-la-salciua-armin-nicoara-4carmen-de-la-salciua-armin-nicoara-4

Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară se numără printre cei mai în vogă artiști din țară. Se pare că între cei doi s-a iscat acum un scandal, în urma unui gest făcut de cântăreață. Saxofonistul susține că e foarte supărat pe colega lui de breaslă și spune că piesa lui a fost luată de artistă și lansată acum câteva zile.

Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară.Cum l-a filmat Claudia Puican

Citește și: De ce se ceartă Armin Nicoară și Claudia Puican, cu privire la nuntă:„El vrea…'

Citește și: Anamaria Prodan continuă să surprindă în plin divorț.Imaginea făcută publică, din dormitorul pe care îl împărțea cu Laurențiu Reghecampf

Citește și: O jurnalistă Al-Jazeera a fost ucisă în direct, de focurile de armă.S-a întâmplat în Cisiordania, în confruntările dintre armata israeliană şi palestinieni

Scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară, după ce artista i-ar fi furat o piesă

Armin Nicoară a vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena Stars. Artistul a spus despre piesa respectivă că ar fi fost a tatălui lui și că ar fi fost reinterpretată acum doi ani. Totodată, el a susținut că nu ar fi lansat melodia atunci din cauza pandemiei. Acum, el a povestit că îl doare ficatul de la câtă supărare i-ar fi cauzat acest scandal.

„Nu am vrut să ies public să mă arăt cât de supărat sunt. Îi trimisesem un mesaj, piesa am înregistrat-o acum doi ani în studio. Vorbind cu Georgiana (n. r. Georgiana Lobonț) m-am descărcat.

Mă doare ficatul de câtă supărare am avut. E o piesă înregistrată de solistul trupei Armin Nicoară și din păcate, proiectul meu de la 0 făcut. Piesa e a tatălui meu, creată din arhiva lui', a spus Armin Nicoară la Antena Stars.

Saxofonistul, acuzații grave la adresa artistei

În aceeași emisiune, Armin Nicoară a susținut că la studioul unde s-ar fi aflat melodia lui ar lucra și saxofonistul lui Carmen de la Sălciua, iar acesta i-ar fi dat de veste artistei despre această piesă.

Potrivit spuselor lui, la lansarea melodiei de acum patru zile, Carmen de la Sălciua ar fi știut faptul că linia melodică i-ar aparține lui Armin Nicoară. De altfel, spune el, ar fi discutat despre acest lucru.

„La studioul respectiv lucrează și saxofonistul lui Carmen de la Sălciua. Cred că sunt și ceva, nași, fini. Mi-a spus ‘Armin îmi pare rău, Nelu a intrat pe proiectul tău. Și dintr-o greșeală ce au zis… e frumoasă melodia, nu au scos-o de doi ani…

Carmen știa pentru că i-am dat mesaj, a fost un răspuns cu o indiferență totală, nesimțire, un răspuns mizerabil', a continuat Armin Nicoară.

De asemenea, Armin Nicoară a susținut că răspunsul lui Carmen de la Sălciua ar fi fost: „Armin, piesa e de mult'.

Armin Nicoară și Claudia Puican, pregătiți să facă nuntă și copil

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt pregătiți să facă nuntă și copil. Pe lângă faptul că au în plan să organizeze o petrecere de logodnă, aceștia vor să facă nuntă și să aibă un copil cât mai repede. În ceea ce privește cununia religioasă, speră ca acest lucru să se întâmple lunile viitoare.

„Ne-am gândit, acum vă spunem, în premieră, să audă toată lumea. Ne-am gândit, la vară să facem așa o petrecere. Eu tot îl rog în fiecare zi’, a spus Claudia Puican la Acces Direct, acum ceva timp, conform spynews.ro.

De asemenea, Armin Nicoară a apărut atunci în platoul Antena Stars într-o ipostază inedită, cu un biberon, spunând că vrea foarte mult să devină tată, mai ales că a trecut Postul Paștelui. Totodată, el a precizat că analizele i-au ieșit perfect, după ce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate.

„Zic ‘Lasă, Claudia, că toată averea o trec pe tine, nu-ți fie frică că vine alta și o ia. Vreau logodna, dar eu de-aia eram cu biberonul, pentru că am fost deja la doctor și mi s-a spus că toate analizele sunt perfecte. Acum a trecut postul. (…) Acum putem să trecem la treabă’, a declarat Armin Nicoară.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton