Scandal uriaș între Andreea Bălan, George Burcea în plin proces de divorț: "A înjurat și a spus cuvinte foarte urâte" / "Nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară"

 Miniosu Alexandra
.

Un scandal uriaș ar fi avut loc între Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub la început de an. Miercuri, pe 5 ianuarie 2022, ar trebuie să se pronunțe divorțul dintre cântăreață și actor, dar chiar cu o zi înainte, în seara de 4 ianuarie, între cei doi, împreună cu concurenta de la Bravo, ai stil!, ar fi izbucnit o ceartă monstru. Iată de la ce ar fi pornit totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul 2022 ar fi început cu un scandal uriaș între Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub. O ceartă monstru ar fi izbucnit între cei trei protagoniști, în seara de marți, 4 ianuarie, în urma unei scurte convorbiri telefonice. Tatăl copiilor cântăreței susține că deține dovezi care să arate că ar fi căutat-o frecvent pe cântăreață, dar, în ultima perioadă, nu ar mai fi primit niciun răspuns la telefon. De partea cealaltă, jurata de la „Te cunosc de undeva' spune că actorul nu ar respecta programul de vizite. În plus, îl acuză pe acesta că nu s-ar implica destul de mult în creșterea micuțelor. Pe deasupra, în situația tensionată ar fi fost implicată și iubita artistului. Acest lucru nu a fost însă confirmat de blondină.

andreea-balan-scandal-burcea-viviana-2andreea-balan-scandal-burcea-viviana-2

Astăzi, pe data de 5 ianuarie 2022, ar trebuie să se pronunțe divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, după ce s-au despărțit în urmă cu aproximativ doi ani. Cu o zi înainte, însă, între cei doi, alături de Viviana Sposub, ar fi început un scandal de proporții. Cearta ar fi avut loc cu câteva ore înainte de 12 noaptea.

Citește și: Nicoleta Dragne, reacție acidă după atacul subtil al lui George Burcea către Andreea Bălan:„Nu are loc de ea'

Citește și: Ce se întâmplă între Andreea Bălan și Elena Marin. Tatăl artistei:”Nu am mai văzut-o în show-urile fiicei mele”

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut'

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez.E cu 24 de ani mai tânără decât el

Scandal uriaș între Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub, înainte de pronunțarea divorțului

Potrivit Click!, în seara de 4 ianuarie, după ce ar fi încercat de mai multe ori să ia legătura cu fiicele lui, George Burcea ar fi reușit să discute cu mama Andreei Bălan. Femeia i-ar fi răspuns la telefon după trei zile. De altfel, ea este singura cu care actorul ar mai ține legătura din casa cântăreței, cu scopul de a-și suna și vedea copiii. La scurtă vreme după ce el ar fi început să discute cu fata cea mică, Clara l-ar fi întrebat pe tatăl ei despre iubita lui, Viviana. Micuța l-ar fi întrebat unde este și dacă se află la ea, iar dacă da, să-i arate. Atunci, concurenta emisiunii de pe Kanal D ar fi început să discute câteva secunde cu fetița, clipă în care Andreea Bălan ar fi intervenit, nervoasă, în conversație.

Andreea Bălan i-ar fi spus Vivianei Sposub: „Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te dracului', iar apoi ar fi închis telefonul și nu ar mai fi răspuns.

De la ce a pornit totul

La scurt timp, George Burcea a oferit câteva declarații legate de acest subiect. Actorul a confirmat astfel, pentru sursa citată, că între el și mama fiicelor sale ar fi avut loc un scandal. În plus, el susține că artista ar fi spus cuvinte urâte și la adresa Vivianei Sposub.

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut.

Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana.

Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plina de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treaba', a susținut George Burcea, în exclusivitate, pentru sursa menționată anterior.

Ce i-a povestit Andreea Bălan unei prietene despre scandal

În schimb, Andreea Bălan nu a vrut să comenteze subiectul. Sursa menționată anterior ar fi discutat, însă, cu mai mulți amici din anturajul artistei, iar prietenii ei ar fi dezvăluit mărturisirea completă a vedetei. În continuare, puteți citi conversația dintre cântăreață și una dintre amicele sale bune.

„1. De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub) și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație.

2. Dacă tot dă declarații, pai să spună că nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară.

3. De Crăciun nu le-a cumpărat absolut nimic fetelor nici anul ăsta, nici anul trecut.

4. Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protecția Copilului nu a fost acolo și judecătorul nu a dat sentința încă. Dacă le-a luat la el, a fost doar din bunăvoința mea, dar sub nicio formă nu am fost de acord să le ducă în alt apartament.

Pe telefonul meu e blocat de luni de zile, deoarece mi-a adresat foarte multe injurii, și cu fetele vorbește doar de pe telefonul mamei, unde a început și acolo să trimită sute de mesaje foarte urâte la adresa mea. Deci din momentul în care a instigat la violenta public acum 2 luni, el nu a mai luat fetele să doarmă peste noapte, deoarece este instabil (așa cum a văzut țoață lumea) și nu a respectat să doarmă acasă la el ci le-a dus la ea și au dormit 4 în pat (ceea ce este inadmisibil).

I-am permis să le ia doar ziua și să le aducă seara, și a făcut asta de câteva ori, urmând să le ia la el două weekenduri pe luna, după ce se termina procesul (n.r. procesul de divorț). Omul minte cu tot cu nerușinare, bea încontinuu și sigur se mai droghează, că altfel nu avea acea ieșire de violentă pe Instagram. El nu respectă relaționarea cu copiii și implicit pe mine și ceea ce a făcut el public la adresa mea de 2 ani e o mizerie, iar eu am tăcut.

Da, punctul meu de vedere este de mamă care își protejează copiii de un om instabil care consumă ce consumă și care folosește copiii doar a arăta lumii că este tată, când de fapt nu se ocupă deloc, nu plătește nimic, îi vede foarte rar și își bagă iubita în vizitele, telefoanele cu fetele. Așa ceva nu este firesc. El trebuie să relaționeze doar el cu ele, mai ales că o face rar. Orice filmare ar avea chiar te rog să o ceri că să vezi daca am dreptate sau nu, dar de publicat nu ai cum că se face proces.', asta i-ar fi spus Andreea Bălan bunei sale prietene despre scandal.

Andreea Bălan și George Burcea și-au făcut noi relații după despărțire

Andreea Bălan și George Burcea au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul românesc. Au avut parte de o nuntă superbă în America și au împreună două fetițe superbe, pe Ella și Clara. Mulți dintre fanii lor se așteptau să-i vadă în această formulă până la adânci bătrâneți, însă, între timp, au decis să se despartă.

Imediat după ce George Burcea a făcut anunțul despre cartea pe care dorește să o scrie, dezvăluind astfel mai multe mărturii legate de viața personală, cum ar fi dramele de familie, el și artista ar fi început să se certe din ce în ce mai des. Cu toate că au mers într-o vacanță exotică împreună, iar fanii se așteptau ca asta să restabilească liniștea, cei doi au anunțat că se despart.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit

După despărțire, atât Andreea Bălan, cât și George Burcea, și-au refăcut viața amoroasă. Cântăreața ar fi intrat într-o relație cu Tiberiu Argint, la 4 luni de la anunțul divorțului. Cuplul lor ar fi durat din primăvara anului 2020 până în toamna anului 2021.

Ulterior, George Burcea s-a cuplat cu Viviana Sposub, după ce s-au cunoscut în emisiunea „Ferma', de pe Pro TV. Cei doi sunt împreuă din septembrie 2020. De-a lungul timpului, Andreea Bălan a susținut că nu e de acord ca discuțiile dintre actor și fiicele lui să aibă loc în prezența concurentei de la „Bravo, ai stil!'. De cealaltă parte, artistul spune că și jurata de la „Te cunosc de undeva' l-ar fi adus acasă Tiberiu Argint, iar bărbatul ar fi petrecut timp cu Ella și Clara.

Andreea Bălan s-ar fi făcut clară în privința partenerelor lui George Burcea și ar fi cerut ca cea care va intra în contact cu fetițele Ella și Clara să fie căsătorită cu acesta. Asta după despărțirea de Tiberiu Argint.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton