Saveta Bogdan, o viaţă de coşmar! Cântăreaţa de muzică populară a fost bătută, ameninţată cu cuţitul şi înşelată de 83 de ori

 Dumba Gabriela
.

Cântă despre dragoste şi voie bună, dar în spatele zâmbetului molipsitor, Saveta Bogdan ascunde răni care nu se vor vindeca vreodată. Trăgând linie, la cei 73 de ani pe care îi are, cântăreaţa de muzică populară a avut o viaţă cu bune, dar mai ales cu rele şi experienţele dureroare în dragoste au determinat-o să nu mai aibă încredere în bărbaţi. Pare scenariu de film SF, dar a fost înşelată de 83 de ori!

downloaddownload

La 16 ani, când a simţit pentru prima oară fiorii dragostei, Saveta Bogdan credea că toată lumea este a ei şi viaţa este despre iubire şi fericire. N-a fost să fie aşa! A aflat pe pielea ei, când era doar o copilă, ce înseamnă durerea şi umilinţa.

A fugit de acasă cu bărbatul de care se îndrăgostise şi atunci a început calvarul pentru ea. Bărbatul pe care îl iubea s-a dovedit un monstru, care a bătut-o în repetate rânduri. În plus, îi interzicea să cânte, consuma mult alcool şi o ameninţa deseori. „Îmi spunea că mă omoară şi dormea cu cuţitul sub pernă', a povestit Saveta Bogdan, în urmă cu ceva timp la Acces Direct.

A reuşit, într-un final, să scape de el şi s-a recăsătorit. Cu cel de-al doilea soţ a trăit 30 de ani, dar nici alături de el viaţa nu a fost doar lapte şi miere.

„Al doilea soţ era egoist, nu-i păsa decât de el. Nici acestuia nu îi convenea că merg la spectacole, să cânt', a mai spus Saveta Bogdan

Într-o seară, cel de-al doilea soţ a bătut-o groaznic, a împins-o şi ea s-a lovit puternic de uşa de la şifornier. Atunci, cheile de la uşă i-au intrat în cap şi a avut nevoie de copci. Saveta Bogdan a descoperit ulterior şi ce făcea bărbatul ei, când nu era acasă, după ce fiica ei a făcut curat în bibliotecă. Aceasta a găsit o listă cu femeile care îi trecuseră prin pat bărbatului, cu nume şi dată, în total 83.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton