Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, atac la adresa lui Reghe: "A decăzut rău"

 Dumitrache Laura
.

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan a însoțit-o pe mama sa la tribunal. Tânăra a mers cu mama sa la al doilea termen al procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Sarah a oferit câteva declarații despre tatăl lui Bebeto. Antrenorul a evitat să vorbească cu copiii lui în momentul în care a ajuns la tribunalul din Buftea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat oficial. Cei doi s-au întâlnit săptămâna trecută la tribunalul din Buftea, iar relația lor continuă să fie la fel de tensionată. Impresara a venit însoțită de Sarah, fiica ei cea mică, și Bebeto, fiul ei și al lui Reghe. La rândul lui, antrenorul a venit alături de fiul său cel mare, Luca Reghecampf.

Sarah DumitrescuSarah Dumitrescu

Sarah Dumitrescu nu l-a mai văzut pe Laurențiu Reghecampf de aproape un an și se declară dezamăgită de toată această situație. Tânăra a izbucnit în lacrimi în momentul în care s-a întâlnit cu Luca, fiul cel mare al antrenorului. Cei doi aveau o relație apropiată înainte ca Anamaria Prodan și Reghe să se despartă.

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe.Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Citește și; Sarah, fiica Anamariei Prodan, replică dură pentru Reghe:”Te faci din ce în mai mult de râs”

Citește și; Cine este Mihai Cristian Capriceană de la Casa iubirii.Îi plac fetele mai mari decât el

Citește și; Alina Vîlcu de la Visuri la Cheie, despre accidentul grav prin care a trecut:„S-a soldat cu o operație cu 13 șuruburi în gleznă'

Sarah Dumitrescu, atac dur la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit săptămâna trecută pentru a participa la procesul de divorț desfășurat la Tribunalul din Buftea. Cei doi au venit însoțiți de copiii lor, iar Sarah Dumitrescu, s-a declarat dezamăgită de tatăl său. Sarah, fiica cea mică a impresarei a declarat că este dezamăgită de atitudinea celui care i-a fost precum un tată în ultimii 15 ani. Aceasta a spus că este de partea mamei sale în acest proces.

„Este fără cuvinte. Îl iubim atât de mult dar nu vom înțelege niciodată cum a decăzut atât de rău și cum a ajuns așa să râdă toată lumea de el! (…) Poate va înțelege că trecutul te urmărește toată viața, cum mama ne-a învățat mereu și când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs”a declarat Sarah, în cadrul unei emisiuni televizate, relatează click.ro.

Sarah Dumitrescu: „Nu a vrut să mai ţină legătura'

Sarah Dumitrescu a fost alături de fratele său mai mic, Bebeto, la tribunalul din Buftea. Cei doi au fost alături de mama sa în procesul de divorț cu Reghecampf. Fiica Anamariei Prodan a declarat că antrenorul nu a vrut să mai țină legătura cu ea.

Din câte am înțeles eu chestiile astea se întâmplă de ceva timp, dar mama mereu a încercat să facă diferența între viața ei și viața noastră. Cred că am fost printre ultimele persoane care au aflat.

Am fost și încă sunt (n.r. dezamăgită) Eu am fost crescută de doi tați, eu am încercat să vorbesc cu el, dar nu a vrut să mai țină legătura. Nu l-am mai văzut de aproape un an. Ultima oară a fost vara trecută, de atunci cred că l-am mai văzut o dată sau de două ori după nuntă. A șters un comentariu și l-a și blocat„, a spus Sarah Dumitrescu, conform spynews.ro.

Fiica Anamariei Prodan a izbucnit în lacrimi când l-a văzut pe Luca Reghecampf

Reghe a venit la tribunal alături de Luca, fiul său cel mare din prima căsnicie. Acesta a adoptat o atitudine rece față de frații săi. Sarah și Luca aveau o relație apropiată în trecut, iar când l-a văzut, tânăra a început să plângă. Deși nu s-au mai văzut de mult timp, Luca a păstrat distanța și le-a spus jurnaliștilor că nu vrea să comenteze. „Nu vreau să comentez. Vreau să vorbesc cu fratele meu'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton