Sânziana Buruiană se mută înapoi în România, după ce a locuit un an în Ungaria: "Nu am ce să fac..."

 Raiciu Adriana
.

Sânziana Buruiană se mută înapoi în România, după ce a locuit un an în Ungaria. Sânziana Buruiană a locuit timp de un an de zile în Budapesta, pentru că a primit un job în televiziune. Totuși, se pare că vedeta a luat decizia să revină în țară, însă nu dorește să renunțe la emisiunea pe care o modera acolo. Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sânziana Buruiuană este una dintre cele mai cunoscute asistente de televiziune din țara noastră. În urmă cu mai mulți ani, făcea o echipă de minune cu Andreea Tonciu. Însă, cele două au luat-o pe drumuri diferite apoi. Sânziana și-a întemeiat o familie alături de fotbalistul Nicolae Zuluf, cu care are împreună două fetițe.

Depresie-SanzianaDepresie-Sanziana

În urmă cu un an de zile, Sânziana Buruiană a decis că este momentul să facă o schimbare în viața ei, așa că a acceptat să facă parte dintr-un proiect de televiziune, care se filma în Ungaria. Astfel, și-a luat familia și a hotărât să locuiască acolo. Vedeta a spus, însă, în cadrul unui interviu, că revine în România și o să facă naveta.

Citește și: Sânziana Buruiană s-a confruntat cu depresia, după ce persoanele dragi au decedat:”Nu mai vedeam nicio alinare”

Citește și: Sânziana Buruiană o alăptează și acum pe fiica ei, deși în curând merge la școală:”În public mi-e rușine”

Citește și: Ce temeri are Cornel Palade legate de participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Tinerețea îți dă numai certitudini’

Citește și: Cristi Manea s-a accidentat grav în timpul meciului. Iubitul Irinei Deaconescu a ajuns de urgență la spital:'Efectiv are o gaură în cap'

Sânziana Buruiană se mută înapoi în România

Sânziana Buruiană a decis să se mute înapoi în România, după ce a locuit un an în Ungaria. Vedeta a luat această hotărâre pentru că fiica ei cea mare o să intre în clasa 0, iar în Budapesta nu exista școală în limba română pentru fetițe.

Totodată, aceasta a mai precizat faptul că nu a renunțat la job-ul din televiziune, dar că acum o să facă naveta.

„O dau pe Iza la școală în clasa 0! O să fac naveta în Ungaria, o lună da, una nu! O să fac schimb cu o colega. Nu am ce să fac, pentru că acolo nu e școală în limba română pentru fetițe. Plus că aș da-o și pe cea mică la grădiniță. Iza mi-a promis că nu mai ia sân, gata! Are șapte ani! Ea e dependentă de lapte, bea cam 1 litru pe zi! Un an am stat în Budapesta și toată familia. E un oraș superb. Eu prezint acolo o emisiune de jocuri interactive în limba romană. Soțul nu prea se poate acomoda în Ungaria, e prea liniște pentru el acolo.', a declarat ea, potrivit Click.

Sânziana Buruiană nu doarme cu soțul ei

Sânziana Buruiană a mai făcut o mărturisire neașteptată. Aceasta nu mai doarme cu soțul ei de ceva ani, însă abia așteaptă momentul în care fetele ei vor crește și nu va mai fi nevoie să doarmă cu ele.

Eu dorm în pat cu fetele, în fiecare noapte dormim împreună. Nu mai dorm demult cu soțul. Asta e, mai răruț, că-i mai drăguț! După ce adorm ele, le mai las singure ca să ne mai întâlnim și noi. Dar și așa stăm cu frica-n sân să nu se trezească și să ne prindă. Sper ca atunci când s-or mai mări să pot să-mi reiau și eu locul alături de soț!', a dezvăluit blonda.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton