Sandu Pop, alias Văru' Săndel, detalii despre rolul său din serialul Pup-o, mă!: „Eu sunt actor, dar lumea mă știe mai mult cu muzica”

 Dumba Gabriela
.

Sandu Pop, alias Văru’ Săndel, detalii despre rolul său din serialul Pup-o, mă!. Sandu Pop, artistul cunoscut mai mult sub numele de Văru Săndel, joacă în serialul „Pup-o, mă!” de la Prima TV și spune că este optimist în privința succesului noii producții. După succesul avut cu filmele „Pup-o, mă! 1' și „Pup-o, mă! 2', Alin Panc a transformat continuarea poveștii într-un serial de televiziune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMEBRIE, GRATIS, AICI!

Sandu Pop, alias Văru’ Săndel, detalii despre rolul său din serialul Pup-o, mă!. Sandu Pop, cunoscut de publicul larg drept Văru Săndel, face parte din cea mai nouă producție a toamnei, de pe Prima TV, „Pup-o mă', unde interpretează rolul lui Horică, unul dintre cei doi baci. Cei doi frați ciobani, Tică (Alin Panc) și Horică (Sandu Pop, aka Văru Săndel), sunt, în sfârșit, stăpânii stânei și se cred o partidă pentru orice femeie.

4343

Sandu Pop, alias Văru’ Săndel, detalii despre rolul său din serialul Pup-o, mă!

„Sunt foarte bine, deși am avut emoții astăzi. Este un lucru foarte important pentru noi. Prin lansarea grilei de toamnă de la Prima TV, serialul nostru, Pup-o mă, o să intre pe piață, să audă lumea de el.

Eram curios de cum o să ne primească lumea și ce o să zică colegii de la Prima despre noi, pentru că până astăzi nu ne-am văzut. Sperăm să fie bine și acum sunt optimist', spunea, recent, Sandu Pop pentru spectacola.ro.

Și pentru Sandu Pop (Văru Săndel), serialul Pup-o, mă! este o confirmare a succesului la public al producțiilor anterioare. Horică este și în serial un prostuț simpatic, cu o inimă maaare. Crede despre fratele lui că este cel mai deștept om de pe planetă și îl urmează oriunde', spunea Văru Săndel recent.

Citește și: Cine sunt părinții lui Denise Rifai. Tatăl este iordanian și mama româncă

Citește și: Cum arată fiica lui Sorin Bontea, la 20 de ani.Miruna atrage toate privirile, în costumul de baie

Sandu Pop se împarte între actorie și muzică

Sandu Pop se poate mândri astăzi cu foarte multe realizări pe plan profesional, jucând în aproximativ 150 de piese de teatru. Sandu Pop a jucat în piese de teatru precum „Galy Gay', „Vine barza', „Ce formidabilă harababură', „Pălăria', „Capcana timpului', „Elling' și „Spiritul de familie'.

Cu toate acestea, din cauza veniturilor mici de pe vremea aceea, artistul a fost nevoit să-și găsească un al doilea loc de muncă, astfel încât s-a apucat de muzică.

„Eu din 1991 am plecat de la Zalău, la Academia de Teatru și Film. Am luat examenul și am făcut facultatea de actorie, după care am fost angajat la Teatrul de Comedie din București, din 1995. Adică am terminat și m-am și angajat.

De atunci eu sunt actor, dar lumea mă știe mai mult de Văru Săndel, cu muzica, dar eu am jucat în peste 150 de piese, spectacole la teatrul de comedie și mă mândresc cu lucrul acesta.

Meseria mea e de actor și am exercitat-o cât am putut de mult. Pe lângă asta, a trebuit să-mi țin și familia, să am grijă de copii și cum salariul de la teatru era foarte mic într-o anumită perioadă, a trebuit să fac ceva', a mai spus actorul pentru Spectacola.ro.

Sandu Pop nu ar putea alege niciodată între cele două domenii, însă actoria rămâne prima sa dragoste.

„Nu se pot compara cele două domenii și nici nu pot să aleg. Nu poți compara merele cu perele. Primul vis a fost să fiu actor, restul, am făcut am făcut tot prin baza asta, toate melodiile și cântările.

Eu n-am zis niciodată că sunt cântăreț, am spus că sunt interpretul trăsnăilor mele', a continuat acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton