Săndel Mihai, fratele Andrei, și Armin Nicoară sunt în plin scandal: ”Măi, fraților, el mimează! Nu mă așteptam să mă înjosească...”

 Calin Maria Bianca
.

Săndel Mihai, fratele Andrei, și Armin Nicoară sunt în plin scandal. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în ziua de azi, numeroși artiști se promovează în mediul online, unde fiecare se bucură de o comunitate mare de fani. Ei bine, la fel face și Armin Nicoară de mai mult timp, însă nimeni nu a îndrăznit să-i ofere o astfel de replică tăioasă, cum a făcut de data aceasta fratele Andrei Măruță, Săndel Mihai! Iată ce cuvinte și-au aruncat cei doi pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară se bucură de un mare succes pe plan profesional, însă nici Săndel Mihai nu o duce deloc rău. Ei bine însă, recent, saxofonistul a postat un clip video în care cânta la acordeon, moment în care fratele Andrei Măruță nu a putut trece peste greșelile pe care acesta le-a făcut din punct de vedere muzical. Ba mai mult decât atât, l-a acuzat că mimează și nu cântă el.

ad0zzdnhy2e4otmzmtuzn2vkzdqxyznmmddjzgzimwy0oa.thumb-1ad0zzdnhy2e4otmzmtuzn2vkzdqxyznmmddjzgzimwy0oa.thumb-1

La postarea făcută publică de către Armin Nicoară au fost destul de multe comentarii și reacții, însă saxofonistul a reușit să vadă ceea ce i-a spus cunoscutul acordeonist. Fără a sta prea mult pe gânduri, a răspuns acuzațiilor, cât și criticilor, moment în care a oferit mai multe explicații. De asemenea, Armin Nicoară susține că nu i se pare normal comportamentul lui Săndel Mihai.

Citește și: Armin Nicoară a intrat în depresie, după ce a aflat că are diabet: „Am avut și gânduri de moarte. Claudia a umplut golul ăla'

Citește și: Ce înțelegere au făcut Armin Nicoară și Georgiana Lobonț. S-au certat de mai multe ori, în trecut: „Sperăm să…”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache. S-a împăcat cu tatăl fiicelor sale după 18 ani de la divorț

Citește și: Relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui s-a răcit iar. Carmina: „Nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală'

Fratele Andrei Măruță, Săndel Mihai, și Armin Nicoară sunt protagoniștii unui scandal în lumea muzicii

Un scandal de proporții a izbucnit recent chiar în mediul online. Lumea muzicii este una foarte mare și cu numeroase categorii de artiști și cântăreți. Ei bine, la un clip postat de Armin Nicoară în care cânta la acordeon a apărut un comentariu din partea fratelui Andrei Măruță. Acesta a spus mai dorect ca niciodată, că saxofonistul nu este talentat și doar mimează. Totuși, nu s-a referit doar la el, ci la întreaga generație tânără.

„Măi, fraților, el mimează! Asta face generația nouă! Nu face nimic pe acordeon', este postarea de la care a început scandalul între cei doi artiști.

Cum a răspuns Armin Nioară acuzațiilor aduse de către Săndel Mihai

Bineînțeles, comentariul nu i-a picat deloc bine lui Armin Nicoară. Așa cum era de așteptat, a oferit și o serie de declarații cu privire la acest scandal din industria muzicii. Saxofonistul a explicat că nu este singurul deranjat de situație, fiindcă Săndel Mihai a jignit întreaga generație, nu doar pe el. Mai mult decât atât, a precizat că nu-i înțelege reacția, asta deoarece în urmă cu câteva luni îi aprecia muzica.

„Sunt foarte supărat pe comentariul colegului meu de cântec. Nu mă așteptam să mă înjosească pe mine și, din câte am văzut în acel comentariu, a înjosit toată generația tânără. Sincer să spun, nu mă așteptam pentru că anul trecut de Revelion am stat împreună la filmări când am fost la Antena Stars.

Chiar eram cu Georgiana Lobonț și cu Claudia și ne-a întrebat cum reușim să fim așa de activi pe rețelele de socializare. Ne-a zis că apreciază că suntem așa de activi. Chiar ne-a felicitat pentru tot ceea ce facem. 

La o piesă cântată de el, m-a întrebat dacă îmi face plăcerea să vin să fiu acolo, lângă el, că s-ar bucura foarte tare. Am acceptat cu tot dragul, dar uite că s-a schimbat. Asta este. Eu voi încerca să îmi fac treaba așa cum pot și cum știu. Eu nu cânt pentru muzicanți. Eu am publicul meu, un public care mă iubește.

Încerc să îi distrez așa cum știu și eu. Vreau să îi fac pe toți cei care sunt alături de mine să se simtă bine cu muzica mea. Și chiar dacă nu sunt pe placul unor oameni, eu mă bucur că am câteva milioane de oameni care mă apreciază și asta se vede în numărul de vizualizări de pe YouTube', este reacția oferită de Armin Nicoară în exclusivitate pentru FANATIK.

Georgiana Lobonț nu mai vorbește cu Armin Nicoară

Ei bine, acesta nu este singurul scandal în care este implicat Armin Nicoară. În urmă cu câteva săptămâni, el a declarat că nașa lui, Georgiana Lobonț, nu-i mai răspunde absolut deloc la mesaje. Din declarațiile sale, se pare că totul ar fi pornit după ce el a făcut mai multe mărturisiri cu privire la mariajul ei cu Rareș Ciciovan, asta după ce soțul artistei declarase că o să divorțeze. Totuși, deși el a făcut aceste aspecte publice, ea a negat că ar fi vorba despre un scandal între ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton