Sanda Ladoși se judecă la Tribunal cu vărul ei, pentru o casă lăsată moștenire: "M-a lovit direct în inimă, vor banii"

 Radulescu Ruxandra
.

Sanda Ladoși se judecă la Tribunal cu vărul ei, pentru o casă lăsată moștenire. Sanda Ladoși se află într-un proces, de doi ani, cu vărul ei primar, pentru o casă lăsată moștenire de bunica artistei. Deși ar fi putut evita conflictul cu familia, Sanda Ladoși a ales să meargă mai departe, pentru a-și ține promisiunea făcută față de bunica ei. Artista e marcată de faptul că s-a ajuns la astfel de tensiuni în familie, mai ales că s-ar fi putut înțelege pe cale amiabilă, fără a fi nevoiți să apeleze la instanță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sanda Ladoși se judecă cu vărul ei, pentru o casă lăsată moștenire. Sanda Ladoși se află într-un proces cu vărul ei de primar, care durează de doi ani, iar miza este o casă din chirpici, în Aluniș. Artista este parte într-un proces de moștenire alături de fratele ei, aflat pe rol la Judecătoria Reghin. Pentru cântăreață, casa are o valoare sentimentală, fiind locul unde și-a petrecut o bună parte din copilărie, alături de bunica ei. Sanda Ladoși i-a promis bunicii sale că nu va vinde casa, așa că artista are de gând să o renoveze.

sanda-ladosi_51269100-1sanda-ladosi_51269100-1

Sanda Ladoși se judecă cu vărul ei, pentru o casă lăsată moștenire

Sanda Ladoși se judecă cu vărul ei primar pentru o casă din chirpici, lăsată moștenire de către bunica artistei. În timp ce membrii familiei vor să vândă locuința, artista nici nu vrea să audă de așa ceva. Sanda Ladoși a ajuns în instanță doar pentru a-și ține promisiunea făcută bunicii, aceea de a nu vinde casa în care și-a petrecut o parte a copilăriei sale.

„Unde am eu casa bătrânească, la Aluniș, e un proces care nu e încheiat definitiv, au făcut recurs. Am mers pe principiul Dumnezeu e cel care decide. Nu-s genul de persoană care să dau cu coatele. Am fost la o singură înfățișare, pentru că trebuia.

Citește și: Sanda Ladoși face acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici: „A fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere' / EXCLUSIV

Citește și: Sanda Ladoși, pictorial exclusiv alături de copiii ei. Cum a rămas însărcinată natural, după ce a făcut fertilizări in vitro: „Nu mi-am dat seama că s-a creat o endometrioză' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu cu părinții lui. Au divorțat când designerul avea 16 ani: „Îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei' / EXCLUSIV

Citește și: „Nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins”. Primul mesaj postat de Monica Odagiu pe rețelele sociale, după ce a accidentat mortal un pieton

Vorba bunicii m-a lovit direct în inimă. Eu nu am vrut să facem asta. Confictul e cu rudele care vor să vândă, care vor banii. Nu mă lupt mai mult decât trebuie. Dumnezeu le așează așa cum trebuie. Dacă greșesc, atunci eu pierd. Dacă sunt cinstită, atunci probabil eu câștig. Nu m-am încrâncenat însă. Nimic nu cărăm cu noi. Și nu merită. Pe mine mă doare enorm când se întâmplă așa ceva în familie', a spus Sanda Ladoși pentru CANCAN.RO.

Sanda Ladoși: „Nu pot să-mi vând copilăria”

Sanda Ladoși este revoltată de de faptul că s-a ajuns la Tribunal, în această situație, întrucât este de părere că lucrurile s-ar fi putut rezolva pe cale amiabilă. Pentru Sanda Ladoși nu este vorba de un câștig material, ci de a păstra viu un loc cu valoare sentimentală.

„Eu sunt parte, alături de fratele meu, e vorba despre un proces de moștenire. E vorba și despre lege. Dacă o puteam rezolva amiabil, era ok, dar nu ai cu cine. Procesul s-a pronunțat, dar părțile nu au fost de acord și se merge mai departe. Eu ce să fac. Singura mea obiecție e că eu nu mi-aș fi vândut amintirile. Valoarea e mică, e o casă de chirpici, dar aici e vorba despre altceva. Nu mă interesează dacă voi câștiga sau nu.

Procesul a mers mai departe, pentru că vărul meu a exagerat. A vrut să aibă reevaluare și beneficii de pe urma a ceea ce fratele meu a investit în casa bunicilor. Ceea ce l-a enervat, această natură umană. Procesul e irelevant, la Cucuieșți, cu un teren de doi pe doi. Și acum țin, însă, minte când bătrâna mi-a zis ‘lasă că știu că închid ochii și voi vindeți tot. Iar eu i-am răspuns: ‘nu, eu nu voi vinde, nu pot să-mi vând copilăria. Dar uite că o fac alții. Unii nu-s așa legați ca mine', a precizat Sanda Ladoși, pentru aceeași sursă.

Ce vrea să facă Sanda Ladoși cu casa bunicii sale

Sanda Ladoși ar vrea să restaureze casa în stil bătrânesc și să găsească meșteri care știu meserie.

„Intenția mea ar fi să aranjez puțin casa aia, să nu-i iau însă ceva din parfumul copilăriei. Trebuie renovată, dar pe aceleași principii, nu modern. Adică nu aș dărâma-o, ar trebui să găsesc pe cineva să știe să construiască ce se făcea acum 80 de ani', a adăugat aceasta.

FOTO: Facebook PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton