Sanda Ladoși, mesaj dureros la 7 luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici: „Putea trăi mulți ani...”

 Lăstun Ana Maria
.

Moartea lui Bogdan Stanoevici a fost o veste tulburătoare pentru multe persoane și se pare că Sanda Ladoși încă este îndurerată, la 7 luni de la tragicul eveniment. Solista și actorul erau prieteni buni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Moartea lui Bogdan Stanoevici a fost cauzată de o infecție nosocomială contractată din spital. Actorul a fost diagnosticat cu COVID-19 și internat de urgență. La 7 luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici, Sanda Ladoși își strigă durerea pe rețelele de socializare și recunoaște că nu poate trece peste evenimentul tragic în urma căruia și-a pierdut cel mai bun prieten.

Citește și: O mai ții minte pe Sanda Ladoși? Fabulos cu ce se ocupă la aproape 50 de ani

Citește și: Gestul făcut de fosta soție a lui Bogdan Stanoevici în ultimele lui clipe de viață: „L-a ținut de mână și…”

Citește și: Sanda Ladoşi, la un pas de închisoare în 2017. Cu ce se ocupă vedeta acum

Citește și: Povestea neștiută a lui Bogdan Stanoevici. A plecat din țară înainte de Revoluție și a luat-o de la zero

Sanda Ladoși a transmis, indirect, că moartea lui Bogdan Stanoevici a fost o eroare medicală, cauzată de condițiile din spitalele românești. Mai mult decât atât, solista este de părere că actorul a murit cu zile și menționează, printre altele, că afecțiunile preexistente nu reprezentau un pericol pentru sănătatea lui Bogdan Stanoevici.

sanda-ladosi-despre-moartea-lui-bogdan-stanoevici-1sanda-ladosi-despre-moartea-lui-bogdan-stanoevici-1

Sanda Ladoși, despre moartea lui Bogdan Stanoevici

„Nimic nu poate vindeca pierderea unui suflet drag. Nici timpul, nici activitățile zilnice, nici cariera. E acolo în permanență. Gândul către cel care ți-a luminat viața, te-a făcut să înțelegi lucruri, ți-a deschis mintea și lângă care ai făcut minuni fără să știi că ești capabil. O ființă blândă, iubitoare, caldă, generoasă, exact ceea ce este pe cale de dispariție azi.

Cum să nu deplângi o așa pierdere? Au trecut deja 7 luni foarte grele pentru cei rămași în urmă. Fiecare învață să trăiască fără tine, Bogdan. Greu fără lumina și bucuria pe care o dăruiai. Sună egoist, dar în clădirea în care intra se umplea de zâmbete și lumină. Asta știa el să facă…

Când ceva merge bine și e frumos ai sentimentul că e nesfârșit și că ai tot timpul din lume să te bucuri de asta. Niciodată nu crezi că poate veni ceva fulgerător să îți fure bucuria pe care cineva ți-o oferă, cu atât mai mult când cineva este sănătos, plin de viață, foarte , atunci șocul pierderii este uriaș', a scris Sanda Ladoși pe rețelele de socializare.

Sanda Ladoși consideră că prietenul său a murit cu zile

Mai mult decât atât, Sanda Ladoși a subliniat că moartea lui Bogdan Stanoevici putea fi prevenită. Consideră că de vină sunt condițiile din spitale și este convinsă că actorul ar fi suferit nespus din cauza neputinței de a schimba ceva în țara noastră.

„Bogdan Stanoevici avea afecțiuni cu care putea trăi mulți ani de aici încolo. Dar mă întreb, oare cât de fericit ar fi fost el, cel căruia îi curgea tricolorul în sânge, să își vadă țara decăzând fără a avea putința de a schimba ceva? Dumnezeu l-a iubit și l-a luat la el să îi curme suferința.

 O, Doamne, și cât de mare era! Tu acum ești acolo, între îngeri, locul pe care îl meriți de fapt. Pentru mulți ai fost și aici pe pământ. E trist fără tine, e un gol ce nu are înlocuitor. Somn lin și pace veșnică dragul nostru', a mai precizat Sanda LAdoși, pe rețelele de socializare.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton