Solista de muzică populară Sanda Argint a divorțat în secret. A fost înșelată, la doar câteva luni de la nuntă: „Anul trecut...”

 Dumitrache Laura
.

Solista de muzică populară Sanda Argint a divorțat în mare secret. Interpreta de muzică populară a decis să se despartă de cel care i-a devenit soț în urmă cu trei ani. Anul trecut, Sanda Argint a divorțat de soțul ei, departe de ochii lumii. Solista nu a spus care a fost, de fapt, motivul separării, dar se pare că infidelitatea ar fi fost cea a determinat-o pe artistă să pună capăt căsniciei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sanda Argint a divorțat în secret. Artista Sanda Argint a întâlnit în urmă cu doi ani un bărbat cu care credea că își va petrece întreaga viața. S-au căsătorit, iar planurile lor de viitor se anunțau a fi seriose, dar după câteva luni, cântăreața a descoperit că soțul o înșală.

Sanda ArgintSanda Argint

Interpreta de muzică populară nu a putut ierta infidelitatea soțului ei, iar anul trecut a decis să divorțeze de el. Vedeta a preferat să țină totul secret, iar de pe rețelele de socializare a șters toate pozele cu fostul partener. Sanda Argint nu a vrut să ofere detalii despre despărțirea de soțul ei, dar a recunoscut că mariajul ei a ajuns la final.

Citește și: Corina Caragea, moment neașteptat cu o admiratoare, la Untold:”Vino o doamnă la mine și…”

Citește și:Cum a ajuns Anghel Damian în cercul lui Nuțu Cămătaru. Codin Maticiuc e direct implicat:„L-am introdus în lumea asta'

Citește și:Radu Ștefan Bănică a lansat prima lui melodie. Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin:”Scriu piese de câțiva ani”

Citește și:Ce studii are Gina Pistol.Cum a ajuns, de fapt, să lucreze în televiziune

Solista de muzică populară Sanda Argint a divorțat. A fost înșelată, imedit după nuntă

Interpreta de muzica populară Sanda Argint a trecut printr-o perioadă dificilă. Solista a divorțat de soțul ei la câteva luni de la căsătorie. Deși păreau un cuplu solid, Sanda Argint a decis să divorțeze de soțul ei după ce a aflat că acesta o înșelase. Folclorista se afișa destul de des în public cu partenerul ei, în special pe rețelele de socializare.

După divorț, Sanda a șters toate imaginile cu fostul soț. Când credea că și-a găsit sufletul pereche, solista a aflat un lucru teribil. Sanda a fost înșelată de soțul ei, motiv pentru care a decis să divorțeze.

Sanda Argint: „Am divorțat acum un an”

După ce a aflat de infidelitatea soțului, Sanda Argint a decis să pună capăt căsniciei și au divorțat anul trecut. Totul s-a produs în mare secret, iar solista a recunoscut abia acum despărțirea de partenerul ei. Fără a dezvălui motivul despărțirii, Sanda Argint a confirmat că s-a despărțit de fostul soț. Cu toate acestea, interpreta de muzică populară a mărturisit că se simte împlinită pe plan personal, iar familia îi este aproape.

„Am divorțat acum un an. Așa este. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Nu vorbesc despre viața mea personală. Sunt bine acum. Sunt împlinită pe plan personal', a declarat Sanda Argint pentru FANATIK.

Cum și-a revenit artista după pandemie

Solista Sanda Argint are numeroase evenimente și cu greu își poate organiza programul, mai ales în această perioadă. Indiferent de problemele pe care le-a întâmpinat pe plan profesional, artista continuă să aibă succes pe plan profesional. După ce restricțiile impuse de coronavirus au fost ridicate, intepreta de muzică populară are programate o serie de cântări în următoarele luni.

„A fost destul de grea revenirea după perioada asta cu pandemia. Parcă am și uitat să cânt. Nu mai știam nici textele mele. Și noi, artiștii, trebuie să ne exersăm vocea. E ca și cum ai juca fotbal.Dacă nu faci antrenamente, îți ieși din ritm. Evenimentele s-au reluat. Sunt mulțumită că am reînceput activitatea artistică', a mai declarat artista pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton