Salma Hayek a împlinit 54 de ani! Cum arată actrița în costum de baie și cum reușește să se mențină la fel ca la 30 de ani

 Dumba Gabriela
.

Salma Hayek a împlinit 54 de ani și a ales Grecia pentru a sărbători această zi specială. Dincolo de gene, faptul că face 30 de minute de sport în fiecare zi a ajutat-o pe Salma să aibă formele unei tinere pe jumătatea vârstei sale. Iar pentru a demonstra tuturor cât de bine arată la vârsta asta, actrița a și postat o fotografie în costum de baie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Salma Hayek a declarat mereu că sportul ocupă un loc foarte important în viața ei și nu lasă nici o zi să treacă fără minim 30 de minute de kickboxing, dans sau alt tip de mișcare. Iar acest lucru a pus amprente asupra corpului ei. La 54 de ani pe care i-a implinit ieri, actrița arată senzațional!

„Ghiciți cine împlinește 54 de ani mâine!”, a scris Salma Hayek pe Instagram, în dreptul fotografiei în care apare în costum de baie. Actrița a asigurat pe toată lumea că poza postată în seara dinaintea aniversării sale nu este una veche, din tinerețe și că fix așa arată ea acum. Ca la 24 de ani, când apărea în „From Dusk Till Dawn' .

https://www.instagram.com/p/CEmkXHlDA5J/?utm_source=ig_embed

O antrenoare din Londra m-a învățat cum să-mi țin corpul astfel încât mușchii să rămână încordați toată ziua. Deci îmi lucrez mușchii chiar și atunci când îmi periez dinții.', spunea Salma Hayek într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani publicației People, citată de dailymail.co.uk.

Salma Hayek își acceptă vârsta și postează tot timpul fotografii fără filtre și îmbunătățiri, chiar și atunci când apare nemachiată.

118710226_657361321565583_2894881226077906393_n118710226_657361321565583_2894881226077906393_n

De altfel, vedeta din „Frida' a publicat anul acesta, pe Instagram, mai multe imagini în care apare în costum de baie.

Și anul trecut, în ziua în care a împlinit 53 de ani, Salma Hayek a postat o fotografie de pe plajă în care apărea, evident, în costum de baie. Peste 50 de mii de comentarii a primit la poza respectivă.

https://www.instagram.com/p/B139qCnpReV/?utm_source=ig_embed

Este căsătorită cu miliardarul Francois Pinault

Hayek și Pinault s-au întâlnit în primăvara anului 2006 la o gală din Veneția, dar Salma refuză să intre în detalii. Într-un interviu pentru Town & Country, ea a spus: „Este o poveste atât de romantică şi uimitoare, dar este a mea. Nu vreau să o vulgarizez transformând-o într-o poveste care să mă facă mai interesantă.”

Cei doi s-au logodit în 2007 și tot atunci au anunțat și că Salma este însărcinată. S-au căsătorit în 2009, de două ori – o dată într-o ceremonie la Primăria din Paris de Ziua Îndrăgostiților și a doua oară într-o ceremonie din Veneția, potrivit peroz.ro.

Pinault a fost căsătorit anterior și are doi copii: pe Francois și Mathilde. La un moment dat s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu Nicole Kidman, dar în octombrie 2006 a urat bun venit pe lume unui copil cu supermodelul Linda Evangelista. Fiica lui Pinault cu Hayek, Valentina Paloma, s-a născut în septembrie 2007.

Francois Pinault este președinte de onoare al grupului de lux Kering, care deține mărcile de modă Saint Laurent, Alexander McQueen și Gucci. Fondată iniţial ca o companie de lemn și materiale de construcție, bărbatul a schimbat direcția afacerii către bunuri de lux când a cumpărat acţiuni în Gucci Group.

Averea lui Francois este estimată la 27 de miliarde de dolari. Pinault și familia sa dețin, de asemenea, mai multe podgorii, un club de fotbal francez, un teatru la Paris și o companie de iahturi și expeditii de lux.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton