Sahar Tabar, tânăra care a făcut 50 de operaţii estetice ca să semene cu Angelina Jolie, s-a îmbolnăvit de COVID-19 în închisoare. Acum este conectată la ventilator

 Cica Cristina
.

Celebra sosie a Angelinei Jolie din Iran, care și-a făcut nu mai puțin de 50 de operații estetice, a contractat noul coronavirus în închisoare, iar la acest moment este conectată la ventilator.

Sahar-Tabar-1Sahar-Tabar-1

Tânăra anorexică în vârstă de 22 de ani, cunoscută drept „Prințesa Zombie”, a fost testată pozitiv pentru COVID-19. A luat virusul din închisoare, iar în aceste momente se află la Terapie Intensivă, fiind conectată la ventilator.

Sahar Tabar, al cărei nume real este Fatemeh Khishvand, din Teheran, a devenit celebră pe Instagram datorită zecilor de operaţii estetice făcute pentru a semăna cu Angelina Jolie.

Citește și: Sahar Tabar a fost arestată! Celebră pe Instagram după ce a făcut 50 de operaţii estetice ca să semene cu Angelina Jolie, tânăra din Iran este acuzată de blasfemie

A fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran însărcinat cu judecarea „faptelor ilegale culturale şi a corupţiei morale şi sociale”, confruntându-se cu acuzaţii precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie.

I s-a refuzat eliberarea pe cauțiune

Avocații au solicitat eliberarea pe cauțiune a tinerei după declanșarea pandemiei de coronavirus. Decizia magistraților a fost de a refuza cererea, în ciuda faptului că noul coronavirus a afectat inclusiv închisorile din Iran, transmite Centrul pentru drepturile omului din Iran.

Judecătorul Mohammad Moghiseh a refuzat în mod repetat eliberarea sa pe cauțiune. Astfel, Sahar nu s-a numărat printre cei 85.000 de prizonieri eliberați pentru combaterea răspândirii COVID-19, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și: S-a vindecat cea mai în vârstă persoană infectată cu noul coronavirus.Femeia de 103 ani din Iran a fost externată

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton