Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au împăcat, la trei luni de la despărțire: "Mulțumesc pentru tot ce am devenit lângă tine"

 Dumitrache Laura
.

Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au împăcat. În urmă cu trei luni, cei doi au anunțat că se despart și merg pe drumuri separate. Cu toate astea, Sabrina și Perneș au decis să își mai ofere o șansă și recent le-a dat marea vestea fanilor din mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sabrina și Perneș s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 5, iar relația lor a presarată cu multe despărțiri și împăcări. La finalul emisiunii, cei doi s-au căsătorit, iar în urmă cu trei luni, Perneș și Sabrina anunțau că s-au despărțit.

sabrina si pernessabrina si pernes

La începutul emisiunii, nimeni nu a crezut în relația lor, dar la finalul reality show-ului, Sabrina și Perneș au dovedit că iubirea lor este puternică. Însă, la doar câteva luni de când au devenit soț și soție, au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Recent, cei doi au distribuit o imagine în care apar din nou împreună.

Citește și: Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au despărțit: 'Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu'

Citește și:Prima cerere în căsătorie la Mireasa. Perneș și Sabrina s-au logodit

Citește și:Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu a mai postat imagini cu fiica sa, Zenaida: „Simțeam încărcătura negativă…”

Citește și:Cine este Maria Barbu de la Chefi la cuțite. Povestea ei de viață a făcut-o să plângă pe Gina Pistol: „O lună am stat în spital cu el'

Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au împăcat, la trei luni de când au anunțat că nu mai formează un cuplu

În urmă cu trei luni, Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 5, anunțau că se despart. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii prezentate de SImona Gheorghe, iar la final s-au căsătorit. Cu toate astea, la câteva luni de când au devenit soț și soție, Pernes și Sabrina anunțau că se despart. Ei bine, la trei luni distanță, cei doi și-au surprins fanii din mediul online.Tânărul a anunțat că s-a împăcat cu fosta iubită, postând două imagini în care apare alături de Sabrina. Mai mult, Perneș a publicat și un mesaj emoționant.

„ Mulțumesc este un cuvânt mic! Pentru tot ceea ce am devenit lângă tine! @sabina.larissa. I ❤️ u (n.r.- I love you – Te iubesc)', a fost mesajul postat de Perneș pe rețelele de socializare, alături de o fotografie cu iubita sa, Sabrina.

Sabrina și Perneș s-au căsătorit la Mireasa, sezonul 5

Sabrina și Perneș au format unul dintre cele mai controversate cupluri din istoria emisiunii Mireasa. Cei doi s-au cunoscut în sezonul 5, Mireasa, iar relația lor a avut multe momente dificile. Perneș a dezvăluit în nenumărate rânduri că o iubește pe Sabrina, în timp ce tânăra nu era sigură de sentimentele ei. Într-un final, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit la Mireasa.

'Eu aveam în gând să fac pasul ăsta. Spuneam 'nu' ca să nu mai dau speranțe. Aici, când am zis jurământul, așa făceam. Știam cât a tras cu mine, el nu a dat un pas înapoi', a afirmat Sabrina după ce s-a cununat cu Perneș.

Cum a început povestea de dragoste dintre Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5

La începutul competiției, Sabrina și Perneș au avut o întâlnire pe nevăzute, iar din acel moment, tânărul a știut că ea este femeia cu care vrea să aibă o relație. De atunci, Perneș a luptat pentru Sabrina, dar s-a lovit constant de zidurile create de aceasta în jurul ei. Cei doi au avut multe certuei și chiar s-au despărțit de câteva ori. Cu toate astea, cei doi s-au căsătorit la finalul emisiunii.

În decembrie, anul trecut, Pernes anunța despărțirea de soția lui. ‘Bună, dragilor. Cred că a venit momentul să fiu sincer cu voi. Din acest moment, eu cu Sabrina nu mai formăm un cuplu. Nu o să vin cu mai multe lămuriri și am rugămintea să nu mă mai întrebați absolut nimic. Nu mă întrebați de ce, nu mă întrebați care e motivul. Pur și simplu, de acum noi nu mai formăm un cuplu și as avea rugămintea nici voi să nu mă mai întrebați niciun lucru despre ea.‘, a zis Perneș la acea vreme pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton