Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au despărțit: ”Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu”

 Calin Maria Bianca
.

Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au despărțit. Este vestea momentului pentru toți telespectatorii care au privit și s-au implicat emoționat în sezonul trecut al emisiunii Mireasa. Din nefericire, fostul concurent a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. Perneș și Sabrina au decis să meargă pe drumuri separate și să pună punct la tot ceea ce a fost între ei, atât în cadrul show-ului TV, cât și în afara lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sabrina și Perneș s-au despărțit. Niciunul dintre cei care i-au susținut luni la rând în emisiune, cât și după, nu și-ar fi dorit să audă o astfel de veste din partea lor. Din păcate, inevitabilul s-a întâmplat, chiar în ciuda căsătoriei din Marea Finală a Sezonului 5 de la Mireasa. Și-au jurat iubire unul altuia cu lacrimi în ochi, dar nu pentru mult timp se pare.

pernes-9pernes-9

Fanii au observat faptul că în mediul online apar din ce în ce mai puține poze cu ei doi. Sabrina și Perneș au ales încă de la început să fie discreți cu relația lor, însă nu au putut ascunde despărțirea de cei care-i îndrăgesc. Anunțul separării a fost făcut chiar de către Perneș, Sabrina alegând să-l lase pe el să vorbească pentru amândoi. Nu a publicat nimic până acum legat de acest aspect, deși fanii așteaptă nerăbdători.

Citește și: Prima cerere în căsătorie la Mireasa.Perneș și Sabrina s-au logodit

Citește și: Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5.Are propria afacere

Citește și: Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prima noapte de amor:”Stângaci și complexat”

Citește și: Val de tragedii la MasterChef și Chefi la Cuțite.9 concurenți au murit în ultimii doi ani

Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au despărțit

Perneș a postat recent mesajul în care anunță că el și Sabrina s-au despărțit. Nu, nu spune că este vorba despre vreo pauză, ci chiar despre o separare în adevăratul sens al cuvântului. Fanii au primit cu greu vestea, astfel că așteptau mai multe detalii legate de motivul pentru care au luat astfel de decizii. Nici ea, însă nici fostul concurent nu au vrut să deschidă acest subiect, alegând să păstreze aceste lucruri în intimiatatea lor.

'Bună, dragilor. Cred că a venit momentul să fiu sincer cu voi. Din acest moment, eu cu Sabrina nu mai formăm un cuplu. Nu o să vin cu mai multe lămuriri și am rugămintea să nu mă mai întrebați absolut nimic. Nu mă întrebați de ce, nu mă întrebați care e motivul. Pur și simplu, de acum noi nu mai formăm un cuplu și as avea rugămintea nici voi să nu mă mai întrebați niciun lucru despre ea. Dacă aveți întrebări, dacă vreți să vedeți ce face, îi puteți scrie. Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu.', a zis Perneș pe Instagram.

Sabrina și Perneș au avut parte de numeroase certuri în casa Mireasa

Încă de la începutul relației pe care au format-o în casa Mireasa, au avut parte de numeroase discuții. Zi de zi găseau un motiv pentru a sta supărat unul pe celălalt. Dacă la începtut, toată lumea le considera tachinări, mai apoi lucrurile s-au schimbat. Sabrina începuse să se distanțeze din ce în ce mai multe de Perneș, în timp ce acesta era dispus să facă orice pentru a-i ajunge la inimă. A reușit într-un final, după zeci de discuții aprinse și certuri pe lucruri minore.

Sabrina și Perneș s-au logodit în emisiunea Mireasa, sezonul 5

În ciuda zilelor în care nu-și vorbeau și a numeroaselor discuții aprinse, cei doi au ajuns în Finală. Așa cum era relația lor, cu bune și cu rele, telespectatorii și susținătorii credeau în povestea lor de dragoste. Au ajuns la concluzia că nu își unesc destinele în cadrul Galei Mireasa, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Ea cu rochia de mireasă pe ea și el cu costumul de ginere, au zis marele 'DA' și și-au jurat iubire în fața unei televiziuni întregi. Din nefericire, câteva luni mai târziu, s-a produs marea ruptură între ei.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton