S-a aflat adevărul! Cameron Diaz nu a fost însărcinată... Fiica ei a fost adusă pe lume de o mamă-surogat: prietena ei cea mai bună

 Oana Pantazi
.

La început de an, Cameron Diaz a surprins pe toată lumea, anunțând că ea soțul ei au devenit părinții unei fetițe. Abia acum s-a descoperit că, de fapt, actrița, nu a fost însărcinată…

După nenumărate încercări de a rămâne însărcinată pe parcursul a cinci ani, Cameron Diaz a surprins pe toată lumea la începutul acestui an, făcând marele anunț – ea și Benji Madden, soțul său, au devenit părinții unei fetițe superbe.

La mulți ani din partea familiei Madden! Suntem atât de fericiți și recunoscători să începem această nouă decadă cu vestea nașterii fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a cucerit imediat inimile și ne-a completat familia. Deși suntem încântați să împărtășim această veste cu voi, vrem să protejăm intimitatea micuței noastre. Așadar, nu vom posta fotografii și nici alte detalii, în afară de faptul că este foarte foarte drăguță, a precizat Cameron Diaz, care este căsătorită cu Benji Madden din 2015.

Cameron Diaz a făcut tratamente chinuitoare pentru a rămâne însărcinată

Fanii cuplului și-au arătat nu numai bucuria, ci și surprinderea, cu atât mai mult cu cât Cameron, care s-a retras de ceva vreme din industria filmului, a fost surprinsă de paparazzi în luna noiembrie și nu avea niciun pic de burtică, deși ar fi trebuit să fie însărcinată în 8 luni… Dar atunci nu știa nimeni despre asta.

Apropiații actriței știu însă că a încercat fertilizări in vitro, acupunctură și suplimente, scrie Us Weekly, dar nimic nu a funcționat, astfel încât s-a decis să apeleze la o mamă-surogat sau la adopție.

Au trecut prin atâtea până să ajungă în acest punct… Cameron simte că acest bebeluș este un adevărat miracol, a declarat un apropiat al cuplului pentru sursa citată.

După luni chinuitoare de tratamente, singura soluție pentru Cameron și Benji a fost o mamă-surogat, dar și o donatoare de ovul. Și cum actrița, conform surselor, și-a dorit ca donatoarea să fie cineva apropiat, nu este exclus ca aceasta să fie chiar cumnata ei, Nicole Richie (soţia lui Joel Madden, fratele lui Benji, și fiica lui Lionel Richie). Drept urmare, micuța Raddix nu numai niște părinți și niște unchi extrem de iubitori, ci a moștenit și gene foarte bune.

Foto: Hepta

cameron2cameron2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton