Ruby are probleme mari de sănătate. Vedeta a ajuns la spital după fiecare reality-show la care a participat

 Lupescu Anca
.

Ruby pare să fie urmărită de ghinioane. Cântăreața și-a pus silicoane din banii câștigați la emisiunile la care a participat, dar ele au venit la pachet și cu câteva probleme de sănătate. Vedeta a ajuns din nou pe mâinile doctorilor după ce a neglijat faptul că are o operație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Înainte de a pleca la „Survivor”, Ruby și-a făcut o mărire de sâni. Din păcate, nu a avut grijă prea mult de sănătate după intervenție. Deși a fost sfătuită de medici să nu facă eforturi prea mari, Ruby n-a stat deloc cuminte, ci din contră, a făcut efort în repetate rânduri, ajungând apoi pe mâna doctorilor.

A avut probleme de sănătate de fiecare dată când a participat la emisiuni

Și nu o dată, ci de două ori. Prima oară, după ce s-a întors din Republica Dominicană și a două oară, de curând, după ce a revenit de la filmările pentru „Nea Marin”, din Maramureș.

Solista a povestit pe profilul ei de Instagram prin ce a trecut. Vedeta a ajuns pe mâna doamnei doctor Elena Martin, care a operat-o.

„Nu vă îngrijorați pentru mine, că n-am probleme decât pe cele pe care mi le fac singură. Nu am avut grijă de intervenția mea de la sâni, din păcate, spre rușinea mea, am niște zvâcuri din astea de nebună și nu pot să stau potolită niciodată. Promit că voi sta tot anul cuminte, ca să nu mai fie nicio problemă. După prima mea intervenție la sâni am fost a doua zi în frig, la concert în Iași, și am început să fac pe acolo ca o nebună. Și m-am comportat tot timpul ca și când nu s-a întâmplat nimic, pentru că mie nu mi place să iau în serios bolile. A trebuit să intervină din nou doamna doctor. Dar nu am fost cuminte nici după intervenție, am fost la Survivor, nu am avut grijă de mine. Am început să rețin apă, doamna doctor a rezolvat problema', a povestit vedeta.

descărcare-1-18descărcare-1-18

Nu și-a învățat lecția: a urmat o nouă emisiune, la Nea Marin. 'Trebuia eu să-i arăt lui Nea Marin că-s cel mai tare „băiat” din echipa asta, formată numai din băieți. Și m-a pus să sparg lemne acum câteva zile. Și iată-mă din nou la spital”, a povestit Ruby, care acum este în siguranță, acasă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton