Ruby a purtat o rochie din folie alimentară la VIVA! Influencers Party 2022: "Nu există mai sustenabil de atât"

 Raiciu Adriana
.

Ruby a purtat o rochie din folie alimentară la VIVA! Influencers Party 2022. Ruby a avut o apariție excentrică la VIVA! Influencers Party 2022, una pe care, cu siguranță, fanii ei nu o vor uita prea curând. Focoasă cântăreață a atras toate privirile și a încins atmosfera, așa cum știe ea mai bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Miercuri, 7 septembrie 2022, Parklake, unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din București, a găzduit cea mai tare petrecere a toamnei. VIVA! Influencers Party 2022 a început la ora 19:00, în forță, alături de cele mai iubite vedete și cei mai apreciați influenceri. 

rubyruby

Distracția a fost la cote maxime, iar vedetele s-au întrecut în ținute. Au defilat, rând pe rând, însă atenția ne-a fost atrasă de outfitul purtat de Ruby. Cântăreața a pășit extrem de încrezătoare în rochia sa de… folie alimentară. Da, da, ați auzit bine! Nu doar că a respectat dress code-ul „A touch of green’, ci a reușit să întoarcă toate capetele prin ținuta aleasă. 

Rochia neagră, de lungime medie, foarte mulată pe corp și decupată, a accesorizat-o cu o pereche de cercei aurii, sandale de la Dolce&Gabanna și mănuși.

„Dress code-ul în seara asta a fost A touch of green. Așa că am abordat subiectul într-un mod sustenabil și m-am înfoliat în folie alimentară (ca o gustare ce sunt) făcută din materiale reciclabile.
Am făcut economie de resurse azi. Reduce. Reuse. Recycle'
, a scris Ruby la Instastory în dreptul unui clip în care dădea un interviu.

Nu este pentru prima dată când Ruby ne surprinde plăcut. La VIVA! Party 2022, artista a ținut să fie o apariție de neuitat, astfel că nu s-a prezentat pe covorul roșu cu orice fel de ținută. Dacă în partea de jos, artista și-a pus silueta în valoare printr-o rochie neagră, extrem de mulată, în partea de sus, vestimentația a fost de-a dreptul incendiară. Rochia cântăreței era cu mâneci lungi, cu un print cu totul și cu totul inedit. Mai exact, datorită imprimeului, aceasta părea că este în sânii goi, dar, de fapt, era îmbrăcată.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton