Ruby a cedat la "Asia Express". În faţa camerelor de filmat şi-a insultat iubitul: "Prostule"

 Pirvu Cristina
.

Ruby şi iubitul ei au pornit în cursa Asia Express. Bărbatul a făcut faţă competiţiei, nu s-a plâns deloc pe parcursul drumului, ba chiar şi-a încurajat iubita. Cântăreţa a cedat la un moment dat, nu a făcut faţă drumului şi chiar şi-a jignit partenerul. 

Ruby a reacționat dur pentru că era extrem de nervoasă și epuizată, așa că și-a vărsat nervii pe iubitul ei, care a dat dovadă de un calm ieșit din comun, astfel că în cele din urmă, interpreta a trecut peste momentul tensionat.

„Îmi spui tu mie că nu alerg, aleg în p**a mea! Prostule! O să mor aici. Am simțit că mi se strânge gâtul și nu mai intră aer', a spus Ruby.

O nouă ediție Asia Express, ce va începe diseară, de la 20:00, pe Antena 1 vine cu o altă provocare pentru echipele din cursa sezonului 2. Nervi întinși la maximum, tensiuni între coechipieri, stresul unei competiții contracronometru și căldura insuportabilă din Sri Lanka, toate își vor pune amprenta asupra vedetelor: 'Disperarea ei a ajuns la cote maxime! Este foarte riscant ce face.', va spune Paul Ipate despre Jojo.

Cine este iubitul lui Ruby? Cântăreaţa şi Adrian s-au cunoscut acum şase ani

Adrian Robert este cel care i-a cucerit inima lui Ruby în urmă cu şase ani de zile. Pe atunci, cântăreaţa filma videoclipul piesei Stinge lumina’, alături de un tânăr dansator cu care a încercat câteva mişcări îndrăzneţe. Da, este vorba chiar despre Adrian!

După filmările acelui clip care a strâns milioane de vizualizări, cei doi s-au apropiat şi au devenit iubiţi. Iată că de ani de zile sunt împreună, se împacă foarte bine. Acum au decis să apară împreună şi în lumina reflectoarelor. Tânărul practică multe sporturi, iar de curând a participat şi la Ninja Warrior’, de la Pro TV, încercând să-şi depăşească limitele.

Amândoi au pornit acum în aventura Asia Express. În primul interviu acordat împreună, ca şi cuplu, cei doi au anunţat că speră să facă faţă competiţiei: „Cam greu, dar o să ne descurcăm. Eu sunt sigură, mi-a spus de săpămâna trecută să mănânc eu (n.r. dacă este cazul să mănânce diferite mâncăruri mai ciudate). Dar nu o să mă las, să mănânce şi el, că altfel îşi bate joc de toată experienţa. Am văzut că anumite conflicte există, când e vorba de un cuplu îţi permiţi mai mult, îţi dai drumul la gură, dar nu va fi cazul', a spus Ruby la Antena Stars.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton