Roxen, bătută de iubitul ei cu pumnii și trasă de păr! Motivul halucinant care a dus la reacția violentă a bărbatului

 Oana Pantazi
.

Roxen a trecut prin momente dramatice din cauza agresiunii la care a fost supusă de iubitul ei, momente care s-au încheiat cu… un ordin de protecție împotriva lui. Iată însă că au ieșit la iveală detalii incredibile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Roxen a îngroșat, din nefericire, recent, numărul incredibil de mare al femeilor care cad zilnic victimă bărbaților din viețile lor. Purtarea abuzivă a bărbatului a obligat-o, practic, pe artista câștigătoare a Eurovision România să se adreseze Poliției, potrivit cancan.ro. Iar de aici s-a ajuns la emiterea unui ordin judecătoresc introdus de Parchet.

Infracțiunea pe care tânărul ar fi comis-o și în urma căreia polițiștii de la Secția 5 din București au fost sesizați pe data de 8 iunie, la ora 4 dimineața, prin apel la 112, a fost încadrată la „violență în familie”, iar acum acesta urmează să răspundă pentru faptele sale.

Citește și: Transformare radicală! Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care a divorțat după 21 de ani și s-a făcut preot. A fost fotografiat într-o ipostază neașteptată

Gelozia excesivă a iscat scandalul

Conform cancan.ro, care citează surse din mediul judiciar, Roxen ar fi fost bătută de iubitul ei cu pumnii și palmele și ar fi fost lovită peste picioare cu o coadă de  mătură. Iar totul a fost declanșat de gelozia excesivă a individului, care a pornit scandalul la ora 4.30 dimineața! Motivul? Unul ridicol! Iubitul artistei s-ar fi trezit și ar fi constatat că iubita lui butona telefonul și i-ar fi cerut socoteală…

'S-a trezit în jurul orei 4.30 și a devenit violent din cauza faptului că a văzut-o cum butona telefonul', a notat sursa citată.

Artista prezenta urme de violență

Reproșurile iubitului artistei s-au transformat ulterior în… corecție fizică, conform surselor acesta năpustindu-se asupra ei și lovind-o atât cu pumnii și cu palmele peste față, cât și în zona toracelui și pe spate. Ulterior, acesta ar fi folosit și o coadă de mătură, cu care și-a lovit iubita peste genunchi!

Sursele au menționat că scandalul din apartamentul artistei ar fi fost sesizat de mai mulți vecini, care au delcarat Poliției că au fost alertați, în jurul orei 4.50 dimineața, de strigătele de ajutor ale tinerei, de vocea puternică a bărbatului, dar și de zgomotul produs de obiectele sparte de prin casă.

Ulterior, conform surselor, oamenii legii au constatat că Roxen prezenta urme vizibile de violență: echimoze la nivelul pometelui drept, dar și sub ochiul stâng.

Citește și: Arată incredibil, la 45 de ani! Cum se menține în formă Adriana, soția antrenorului Dan Petrescu. Nu degeaba este alintată „Victoria Beckham de România”!

Ordin de restricție împotriva agresorului

După ce Roxen s-a adresat Poliției, în urma evaluării riscului la care este supusă vedeta, care stă în același apartament cu bărbatul, a fost emis ordinul provizoriu de protecție.

Roxen-5Roxen-5

‘Admite cererea privind emiterea ordinului de protecţie introdusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în numele reclamantei. În temeiul art. 23 al. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti’, este decizia pe care au luat-o magistrații.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton