Roxana Vancea se pregătește de botezul fiului ei. Cu ce problemă se confruntă: "Mi-e foarte greu"

 Dumitrache Laura
.

Roxana Vancea se poate declara o femeie împlinită. În urmă cu câteva luni, vedeta a devenit mămică pentru prima oară, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Peste câteva zile, Roxana îl va boteza pe Zian, dar unele probleme îi cam dau bătăi de cap. Sportiva și soțul ei își doresc ca evenimentul să fie unul restrâns, iar petrecerea să aibă loc în familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fosta asistentă tv se pregătește de botezul fiului ei. Roxana Vancea trăiește cea mai frumoas perioadă din viața ei. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar pe 21 mai va avea loc botezul. Roxana și soțul ei așteaptă cu nerăbdare marele eveniment și preferă ca petrecerea să aibă loc în familie.

Roxana VanceaRoxana Vancea

Roxana și soțul ei, Dragoș, au devenit părinții unui băiețel pe 17 noiembrie. Sportivul mai are un băiat dintr-o relație anterioară, pe Milan, cu care Roxana are o relație specială. Vedeta îl iubește foarte mult pe Milan, iar acum este extrem de fericită că are doi băieți minunați.

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului său:„Nu avem de împărțit decât…'

Citește și: Cum arată Roxana Vancea la doar două săptămâni de la naștere.A pozat în lenjerie intimă

Citește și: Alimentul care a ajutat-o pe Majda Aboulumosha să slăbească 17 kg în 2 luni:„Îl consum la orice masă'

Citește și: Mihail Pautov, prezentatorul emisiunii MediCool, va fi tătă a doua oară:”O parte din…”

Roxana Vancea se pregătește de botezul fiului ei

Roxana Vancea în vârstă de 31 de ani a devenit mămică în urmă cu șapte luni, aducând pe lume un băiețel. Vedeta se pregătește intens pentru botezul micuțului Zian, care va avea loc pe 21 mai. Fosta asistentă tv și soțul ei și-au dorit ca evenimentul să fie unul restrâns, iar petrecerea să aibă loc în familie, la un restaurant de lângă biserica unde micuțul va fi creștinat. Deși mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, vedeta se confruntă cu câteva probleme care îi dau bătăi de cap. Roxana a slăbit foarte mult, motiv pentru care a fost nevoită să își facă altă rochie, decât cea care-i fusese croită special.

'Rochia o fac la prietena mea, Roxana Butnaru. Joi am probă, va fi albă, scurtă, cu spatele gol. Avea una făcută pentru mine, dar când am îmbrăcat-o, nu-mi mai venea. Mi s-au micșorat mărimile prea mult, am slăbit cred de la alăptat, am 45 de kilograme, nu prea îmi mai place cum arăt. Stătea ca pe gard, ar fi trebuit modificată', a declarat vedeta pentru playtech.ro.

Fiul Roxanei Vancea adoarme doar în marsupiu

O altă problemă care îi dă de cap Roxanei Vancea este faptul că fiul ei, Zian, adoarme doar în marsupiu,. Vedeta este nevoită să îl plimbe pe afară ca să adoarmă. Sportiva a declarat că micuțul este foarte atașat de ea, iar la soțul ei nu stă.

„Cel mic e lipit de mine, mi-e foarte greu. Am fost la Novaci, la casa de la țară a părinților mei, care locuiesc în Tg. Jiu. Fiind aerul tare de munte, adormea numai afară. Acum numai așa adoarme, trebuie să-l plimb în marsupiu. Am ajuns să fac vreo 20.000 de pași pe zi.Numai la mine vrea, la Dragoș nu. Doarme și vreo oră, dacă-l plimb..Dacă mă opresc, se trezește instant, trebuie să fiu numai în mișcare. La sală nu am mai ajuns de șase luni, ultima dată am fost înainte să nasc, cu o zi.', a mai spus fosta asistenta tv.

Botezul va avea loc în familie

Roxana Vancea și Dragoș Paiu sunt nerăbdători să își creștineze copilul. Cei doi au decis să facă botezul în familie, la biserica Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf. Împărați Constantin și Elena. Vedeta a declarat că după ce Zian va fi creștinat, acesta va fi sărbătorit la un restaurant din zonă, alături de prieteni și familie. „Botezul va avea loc doar cu familia, la o biserică foarte mare și frumoasă, Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf. Împărați Constantin și Elena, aflată în zona Moghioroș.

Tot atunci e si ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el. După slujbă, vom merge la un restaurant. Am vorbit pentru un aperitiv, un tort mare pentru toată lumea și fiecare își va mai comanda ce vrea.Ne-am strâns vreo 20 de persoane, Dragoș are doi frați, vin însoțiți, la fel soru-mea cu cumnatul, părinții', a mai spus Roxana Vancea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton