Roxana Vancea, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, a rupt orice legătură cu actorul: "Nu am mai vorbit de mai bine de trei ani"

 Dumitrache Laura
.

Roxana Vancea, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, a rupt orice legătură cu actorul. Roxana Vancea și Mihai Bendeac au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani. De mai bine de trei ani, bruneta a întrerupt legătura cu fostul ei iubit, iar acum este căsătorită și are un băiat. Bendeac fosta iubită s-au întâlnit pe platourile de filmare IComedy, iar relația de colegialitate s-a transformat într-o poveste de dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Roxana Vancea, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, a rupt orice legătură cu actorul. Mihai Bendeac și Roxana Vancea au fost împreună o bucată bună de timp, iar actorul susținea că bruneta este femeia alături de care se vedea pentru tot restul vieții. Ulterior, lucrurile s-au schimbat, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

ROXANA SI BENDEACROXANA SI BENDEAC

Relația celor doi a fost una extrem de mediatizată. Cu toate astea, drumurile lor au urmat căi separate, iar acum Roxana Vancea are o familie minunată. Vedeta s-a căsătorit cu Dragoș Paiu și au împreună un băiat. Recent, bruneta a declarat că nu a mai păstrat legătura.

Citește și: De ce a refuzat Roxana Vancea să se întoarcă în televiziune:”Mi-ar fi foarte greu să…”

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului său:„Nu avem de împărțit decât…'

Citește și:Unde va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a.Sicriul cu trupul neînsuflețit al Prințului Philip va fi mutat din actualul loc de veci

Citește și:Viviana Sposub, după ce Andreea Bălan l-a acuzat pe George Burcea că a venit să ia fetele beat:„Refuz să cred că…'

Roxana Vancea, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, a rupt orice legătură cu actorul

Roxana Vancea și Mihai Bendeac au format un cuplu în urmă cu câțiva ani. Relația lor a fost mediatizată mult timp, dar povestea lor de dragoste a luat sfârșit când nimeni nu se aștepta. Roxana și Mihai s-au cunoscut pe platourile de filmare la iComedy și s-au îndrăgostit.

Roxana s-a căsătorit cu Dragoș, iar împreună au un băiat. Vedeta nu a mai păstrat legătura cu fostul ei iubit, Mihai Bendeac. „Nu am mai vorbit cu el de mai bine de trei ani. Nu știam că a plecat, văzusem o reclamă că începe emisiunea. Ultima oară am fost în Antenă la IComedy, când am lucrat cu Mihai. Acela a fost ultimul meu proiect. Am renunțat înainte ca el să plece și să se întoarcă.Cât am fost colegi, n-au existat conflicte, în plus nu vorbeam despre așa ceva. Am avut o colaborare profesională bazată pe respect', a declarat Roxana Vancea pentru Playtech.

Roxana Vancea nu se mai întoarce în televiziune

În trecut, Roxana Vancea a devenit cunoscută ca fiind asistenta tv în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Ulterior, bruneta a avut numeroase proiecte de televiziune, dar acum susține că nu se va mai întoarce. Vedeta a născut anul trecut și se dedică în totalitate fiului său.

„În TV nu mă mai întorc. Am indemnizație până când copilul face doi ani, stau pe dreapta momentan, nu am voie să am alte venituri până atunci, nici măcar din reclame. Am început să merg la sală, atunci când sora mea nu-i în delegație și poate sta cu băiețelul care astăzi a făcut zece luni. În rest fac sport în casă',a mai spus Roxana.

Mihai Bendeac a plecat de la iUmor

Actorul a părăsit emisiunea iUmor. Mihai Bendeac s-ar fi certat cu producătorii show-ului la care este coleg cu Delia și Cheloo. Astfel, îndrăgitul actor ar fi decis să nu se mai întoarcă la filmările emisiunii de la Antena 1.

Se pare că Bendeac a fost deranjat de faptul că ar fi fost filmat într-o pauză fără să știe. S-ar fi enervat atât de tare și ar fi luat decizia de a nu se mai prezenta la iUmor, deoarece a consierat că intimitatea i-a fost încălcată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton